13 Αυγούστου 2016

«Αν όχι τώρα …πότε;»

Το ρεσιτάλ της ανικανότητας και της αναξιοπιστίας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατεί.
Εγκλωβισμένοι στις «αριστερές» ιδεοληψίες και δέσμιοι των κλειστών ιδεολογικών ομάδων τους , προσπαθούν απεγνωσμένα να συνυπάρξουν, με έπαθλο την εξουσία.

Και τώρα που το άπιαστο όνειρο της νιότης τους έγινε πραγματικότητα , γαντζώθηκαν από αυτό, αδιαφορώντας για το κακό που κάνουν στον τόπο.
Καμιά ενοχή για το οξυγόνο που στερούν απ’ τους πολίτες.

Η δική μας παράταξη πιστή στις αρχές της , πιστεύει στην αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας ως μέσο εισροής χρημάτων στα δημόσια ταμεία , αποπληρωμής του χρέους , δημιουργίας θέσεων εργασίας και πορείας προς την ανάπτυξη.
Τα γνωστά παπαγαλάκια που διερρήγνυαν τα ιμάτια τους για το «ξεπούλημα» των 300 εκ. ευρώ της ΤΡΑΙΝΟΣΕ από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας , πανηγύρισαν την αποκρατικοποίηση του με αντίτιμο 45 εκ. ευρώ.

Τώρα ανακάλυψαν ότι η « Χαμένη Ατλαντίδα» βρίσκεται κάτω από το Ελληνικό και ο τάφος του «Τουταγχαμών» κάτω από το γκολφ Αφάντου.

Αναλογιστήκατε κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ πόσα χρήματα στερείτε από τα Δημόσια ταμεία;
Καταλάβατε ότι τεράστιες επενδύσεις και χιλιάδες θέσεις εργασίας μπαίνουν στον πάγο; Αντιληφθήκατε ότι δημιουργείτε «σκιές» στις διαδικασίες που ακολουθούνται ;

Την ίδια ώρα που δυναμιτίζεται το δικαίωμα στην εργασία , την ίδια στιγμή ανοίξατε το γαϊτανάκι των κατασχέσεων. Κι αυτό η ιστορία θα σας το χρεώσει αποκλειστικά.
Οι δικοί σας άνθρωποι όμως τακτοποιήθηκαν , εντάχθηκαν στις ευεργετικές διατάξεις νόμων που δεν ψηφίσατε και κατόπιν εμπόδισαν άλλους να ενταχθούν με την ίδια τους την ψήφο.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη αρχίσει.
Μαζί με όλους τους δημιουργικούς Έλληνες.
Οξυγόνο για την Ελλάδα μας, την Ελλάδα της Δεύτερης Ευκαιρίας.

ΝΟΔΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

 Πηγή:www.dimokratiki.gr