10 Αυγούστου 2016

Μόνο τότε θα πει ο Καραμανλής πως δεν στηρίζει Τσίπρα... μέχρι τότε θα πονάει τα μυαλά μας

Δηλ. εμείς οι απλοί ψηφοφόροι δεν μετράμε; Θα συνεχίσουν να πονάνε τα μυαλά μας βλέποντας ψεκασμένους, λαμόγια και ηλίθιους να λένε ότι έχουν την ευλογία του; ΟΚ Κώστα συνέχισε λίγο ακόμα για να τεστάρεις πότε θα σε συχτιρίσουμε....

Κύκλοι προσκείμενοι στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή υποστηρίζουν ότι όσα ακούγονται και γράφονται για ανοχή ή ακόμα στήριξη του Καραμανλή προς τον Αλέξη Τσίπρα «τον αφήνουν παγερά αδιάφορο».

Αυτό υποστηρίζει ο ΒΗΜΑτοδότης συμπληρώνοντας πως οι ίδιοι κύκλοι χαρακτήριζαν τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα «κουτσομπολιά του πεζοδρομίου». Μάλιστα προσέθετε πως ο κ. Καραμανλής δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να βγει και να διαψεύσει τέτοιου είδους κουτσομπολιά.

«Το γεγονός ότι δεν απαντά στις κατηγορίες αυτές, ότι τους αγνοεί, εκνευρίζει τους επικριτές του περισσότερο», συμπληρώνει η ίδια πηγή.

Σε κάθε περίπτωση «κύκλοι» υποστήριζαν ότι ο Καραμανλής πρόκειται να μιλήσει (και να απαντήσει) μόνο σε μία περίπτωση: Όταν βρεθεί κάποιο πολιτικό πρόσωπο και τον κατηγορήσει επωνύμως και ευθέως για δήθεν στήριξη που παρέχει προς τον κ. Τσίπρα.