10 Αυγούστου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Άννα Κορακάκη: Ζητωκραυγές και φιλιά! Η υποδοχή της χρυσής Ολυμπιονίκη στο Ολυμπιακό Χωριό

Δεν είχαμε πανηγύρια μόνο στο σπίτι της Άννας Κορακάκη στη Δράμα, για το χρυσό μετάλλιο που κέρδισε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Κάτι ανάλογο έγινε και κατά την άφιξη της στη διεθνή ζώνη στο Ολυμπιακό Χωριό.
Τεράστια επιτυχία! Η Άννα Κορακάκη έγραψε ιστορία, έπειτα από ένα συγκλονιστικό τελικό, νίκησε την Γερμανίδα Μόνικα Χαρς 6 κι έγινε «χρυσή» Ολυμπιονίκης στο πιστόλι 25μ. Η 20χρονη σκοπεύτρια από τη Δράμα, συγκλόνισε την Ελλάδα με την παρουσία της στο μακρινό Ρίο ντε Τζανέιρο. Στην πρώτη της παρουσία σε Ολυμπιακούς Αγώνες η Αννα Κορακάκη κατάφερε κάτι ασύλληπτο.

Να γίνει Ολυμπιονίκης στο πιστόλι 25μ., ενώ είχε προηγηθεί το χάλκινο μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι στα 10μ.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η υποδοχή της στο Ολυμπιακό Χωριό ήταν αποθεωτική. Κατά την είσοδο της στη μεικτή ζώνη, η Άννα Κορακάκη -που είχε περασμένα στο λαιμό της και τα δυο μετάλλια που κατέκτησε- δέχθηκε το ζεστό χειροκρότημα αρκετών μελών της ελληνικής αποστολής, που την περίμεναν.





Τα “μπράβο Άννα” ακούγονταν συνέχεια, ενώ ο πανευτυχής πατέρας έγινε δέκτης πολλών συγχαρητηρίων. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν, στο σημείο βρέθηκε ο Ηλίας Ηλιάδης, που σήμερα ρίχνεται στη μάχη στο Τζούντο, όπως και το επίτιμο μέλος της ΔΟΕ κ. Λάμπη Νικολάου.






ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: facebook.com/Hellenic-Olympic-Committee