10 Αυγούστου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ! Δημοσιογράφοι άλειψαν με λάδι και χάιδεψαν ζωντανά τον «λαδωμένο» αθλητή του Ρίο

Σαν υπνωτισμένες από τον πανέμορφο αθλητή που έλαμψε στο Ρίο, ημίγυμνος και με λαδωμένο το άνω μέρος του σώματος, οι δημοσιογράφοι του σόου Today show, τον άλειψαν κι αυτές με λάδι και τον χάιδεψαν, προκαλώντας αίσθηση.
Ο Πίτα Νίκολας Ταουφατοφούα, ο άνθρωπος που ήταν εκείνος που ξεχώρισε στην τελετή έναρξης, προκαλώντας... φρενίτιδα στο Twitter, όταν μπήκε στο Μαρακανά, ημίγυμνος, με λαδωμένο το κορμί του και κρατώντας τη σημαία των Τόνγκα.


Είναι αθλητής του ταε κβον ντο και είχε προειδοποιήσει μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, ότι θα κάνει μία «μικρή έκπληξη» στην τελετή έναρξης. Ο 32χρονος, που έχει γεννηθεί στην Αυστραλία, έχει δουλέψει και ως μοντέλο, ενώ, όπως γράφει στην ιστοσελίδα του, εργάζεται σε όλη την ενήλικη ζωή του σε χώρους υποδοχής αστέγων.

Οι αμερικανίδες δημοσιογράφοι τον περιτρυγύρισαν και χωρίς να ενοχληθούν άρχισαν να χαϊδεύουν με λάδι το όμορφο σώμα του, προκαλώντας στον ίδιο μεγάλη αμηχανία.




Δείτε το βίντεο:



Οι δημοσιογράφοι είχαν αρχίσει να τον ...χαϊδεύουν από τα παρασκήνια, πριν ξεκινήσει η ζωντανή σύνδεση, απολαμβάνοντας τη στιγμή.


Ο νεαρός αθλητής έχει γίνει σταρ της στιγμής και δεν αφήνει ασυγκίνητη καμία γυναίκα: