06 Αυγούστου 2016

Με άθλια μυστική μεθόδευση οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ έφεραν πρόσφυγες στις Σέρρες!

Απίστευτα πράγματα έχουν συμβεί τα τελευταία 24ωρα στις Σέρρες  με τις ""παρακρατικές"" μεθόδους  του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών στο θέμα της
μεταφοράς ""προσφύγων""  από την Νέα Καβάλα Κιλκίς στην πόλη των Σερρών.Η κατάλυση του κράτους από τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ στην πατρίδα του Κωνσταντίνου Καραμανλή, του ανθρώπου που έκανε πράξη την δημοκρατία στην Ελλάδα  είναι γεγονός.
Σαν βόμβα έσκασε η είδηση από το ΤΗΛΕΕΠΙΛΟΓΕΣ Σερρών ότι έρχονται "πρόσφυγες"" στις Σέρρες και μάλιστα σε χώρο που δεν είχε υποδειχθεί από τους αρμόδιους κρατικούς και αυτοδιοικητικούς φορείς.
Με δημόσιες δηλώσεις τους ,ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Γιάννης Μωυσιάδης και ο Δήμαρχος Σερρών κ. Πέτρος Αγγελίδης αποκάλυψαν  ότι δεν είχαν καμία απολύτως ενημέρωση από τα αρμόδια υπουργεία ούτε από κανένα άλλο κρατικό φορέα για το θέμα.
Άγνοια για την μεταφορά των ""προσφύγων""  δηλώσαν επίσης η Διευθύντρια της Δ/νσης Υγείας Σερρών κ. Τανταλάκη και ο νεοδιορισμένος διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών κ. Ματάκος 

Και εδώ αρχίζουν τα τελείως  απίστευτα...

Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Σερρών κ. Χασαπίδης, ο συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών κ. Παναγιώτης Κοτρώνης του τηλεφώνησε και τον ρώτησε αν το ΚΕΓΕ Σερρών έχει ύδρευση και αποχέτευση ..Σε σχετική ερώτηση του κ. Χασαπίδη, ο κ. Κοτρώνης του αποκάλυψε ότι θα έρθουν 425 ""πρόσφυγες"" και θα εγκατασταθούν εκεί. 

Το μυστήριο έλαβε τέλος και η ευθύνη για την μεταφορά των "" προσφύγων"" στις Σέρρες έχει ονοματεπώνυμο ...ΠΑΝΑΓΙΏΤΗΣ ΚΟΤΡΩΝΗΣ &ΣΥΡΙΖΑ ΣΕΡΡΩΝ.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με αυτά που είδαν το φως της δημοσιότητας ο κ. Κοτρώνης με τον  τοπικό ΣΥΡΙΖΑ  υπέδειξαν τον χώρο του ΚΕΓΕ Σερρών  στον  κ. Μουζάλα ,ο οποίος με παρέμβαση του στον υπουργό των αγροτών κ Αποστόλου μετέτρεψε τον χώρο σε Ανοιχτό Κέντρο Φιλοξενείας ""Προσφύγων"', κάτω από πλήρη μυστικότητα και ερήμην των Κρατικών, Περιφερειακών και Δημοτικών αρχών αλλά και των Σερραίων πολιτών.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι πλήρη άγνοια για το θέμα είχε και η Βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ . κ. Αφροδίτη Σταμπουλή η οποία απότι φαίνεται δεν φέρει καμία ευθύνη γαι το θέμα 
 Όπως είναι γνωστό η κ. Σταμπουλή έχει έρθει πολλές φορές  σε σύγκρουση με τις ""λογικές Κοτρώνη"" και οι σχέσης της με το ""σύστημα αυτό  "" είναι  εκρηκτικές.

Το Συμπέρασμα:Το ""ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ""του ΣΥΡΙΖΑ   κατέλυσε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στις Σέρρες...

 Λειτουργώντας  εξωθεσμικά και ερήμην των Σερραίων Πολιτών  εγκατέστησαν τους ""πρόσφυγες"" στην πόλη των Σερρών καταργώντας κάθε έννοια κρατικής-αυτοδιοικητικής οντότητας και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Και να σκεφθεί  κανείς ότι οι ίδιοι άνθρωποι  διακήρυτταν επί χρόνια  την αμεσοδημοκρατία και την λειτουργία λαϊκών συνελέυσεων ώστε οι αποφάσεις του Δήμου Σερρών να εκφράζουν την Βούληση των Σερραίων !!

""Τάδε έφη"" ΣΥΡΙΖΑ..και τα χειρότερα είναι μπροστά μας...


""onlyone""

http://taxalia.blogspot.gr/2016/08/blog-post_991.html