02 Αυγούστου 2016

Κουμουτσάκος: Συμπόρευση του ΣΥΡΙΖΑ με τους καταληψίες

Για «συμπόρευση του ΣΥΡΙΖΑ με τους καταληψίες» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος.

«Εάν υπήρχαν κάποιοι, λίγοι, που αμφέβαλλαν δεν υπάρχουν πια. Η ανοχή - κάλυψη του ΣΥΡΙΖΑ στους γνωστούς - αγνώστους και στους καταληψίες δεν κρύβονται. Εξελίχθηκαν σε ανοικτή συμπόρευση μαζί τους» επισημαίνει ο κ. Κουμουτσάκος.

«Η αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας κυρία Σία Αναγνωστοπούλου διερωτάται γιατί τους “πείραξαν” οι καταλήψεις και δηλώνει πως τις προτιμά από γεγονότα που συμβαίνουν σε άλλες χώρες!

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιώργος Κυρίτσης αντιτάσσεται στην απομάκρυνση των καταληψιών της Θεσσαλονίκης και διαφωνεί με τις αποφάσεις που εξαναγκάστηκε να πάρει ο αρμόδιος Υπουργός!

Η Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κυρία Φωτεινή Βάκη εξηγεί ότι δεν είναι η Κυβέρνηση, αλλά η Δικαιοσύνη που αποφάσισε την απομάκρυνση των καταληψιών και θεωρεί τις καταλήψεις κοινωνική προσφορά!» σημειώνει ο κ. Κουμουτσάκος.

«Η Κυβέρνηση παραπαίει και σε αυτό το πολύ σοβαρό ζήτημα. Ο ΣΥΡΙΖΑ επιστρέφει στις "συνιστώσες" που προφανώς υπάρχουν πάντα. Ο μπούσουλας χάθηκε» τονίζει ο κ. Κουμουτσάκος.

Και καταλήγει: «Ξεκάθαρη θέση δεν υπάρχει. Πρωθυπουργός υπάρχει;»