13 Αυγούστου 2016

Ειρωνικό σχόλιο Κουμουτσάκου για τα πανηγύρια Τσίπρα για τους FT

Δηκτικό ήταν το σχόλιο του εκπροσώπου της ΝΔ Γιώργου Κουμουτσάκου για το μήνυμα του πρωθυπουργού στο Twitter. «Η καλύτερη απάντηση στην καταστροφολογία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας επικαλούμενος δημοσίευμα των Financial Times για να απαντήσει εμμέσως στα πυρά που δέχθηκε η κυβέρνηση για την καθήλωση της ελληνικής οικονομίας σε ύφεση και στο β' τρίμηνο του τρέχοντος έτους.

«Να διανεμηθεί αμέσως από ένα φύλλο των FT σε όσους δεν θα πάρουν ΕΚΑΣ» ανέφερε χαρακτηριστικά στο λογαριασμό του στο Twitter o κ. Κουμουτσάκος.


«Ναι, είναι πραγματικότητα. Η Ελλάδα εκπλήσσει με την οικονομική της ανάπτυξη» είναι ο χαρακτηριστικός τίτλος του δημοσιεύματος της βρετανικής εφημερίδας, στο οποίο σημειώνεται ότι η χώρα ανακοίνωσε μια εντυπωσιακή εκτίναξη της οικονομικής ανάπτυξης κατά το δεύτερο τρίμηνο.


Η συνεχιζόμενη βαθιά ύφεση στην οικονομία είναι «το οδυνηρό ‘αποτύπωμα’ της αριστερής ιδεοληψίας» της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε νωρίτερα ο συντονιστής οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, μετά τη δημοσιοποίηση των εκτιμήσεων της ΕΛΣΤΑΤ,


Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/322458/diktiko-sholio-koumoutsakou-gia-to-minuma-tou-prothupourgou/