02 Αυγούστου 2016

Βίντεο: Το MEGA-λο τρολάρισμα για τις τηλεοπτικές άδειες

Αν το MEGA μπορεί να υπερηφανεύεται για κάτι, αυτό είναι σίγουρα οι πρωτότυπες σε έμπνευση και πυκνές από πνευματώδεις ατάκες σειρές μυθοπλασίας που προέβαλε στα 27 χρόνια λειτουργίας του. Τα σήριαλ του καναλιού ήταν διαχρονικά το δυνατό χαρτί του στα χρόνια της ευημερίας και, όπως αποδεικνύεται τις τελευταίες εβδομάδες, διατηρούν τον ίδιο, νευραλγικής σημασίας ρόλο και στα δύσκολα.

Η σχεδόν ανεξάντλητη δεξαμενή των σειρών και των εμβληματικών ηρώων που εντυπώθηκαν στο τηλεοπτικό συλλογικό ασυνείδητο τροφοδοτεί την καμπάνια-απάντηση του καναλιού που τέθηκε εκτός του περιλάλητου πλέον διαγωνισμού για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες.

Με χιούμορ, βιτριολικές ατάκες, σαρκασμό και -κυρίως- αυτοσαρκασμό το MEGA συνεχίζει και «γλεντάει» το πιο δύσκολο καλοκαίρι της ιστορίας του. Κεντρικοί ήρωες των εννέα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ημέρες είναι η τετράδα των κλασικών πια «Απαράδεκτων» αλλά και η Γιολάντα Ραγιά, βασική μέτοχος του Media Channel από το θρυλικό -και απολύτως αυτοαναφορικό της ελληνικής ιδιωτικής TV- σήριαλ «Το δις εξαμαρτείν».

Δείτε τα βίντεο:

Καναλάρχης υπό διωγμό  



Κλείνει το MEGA;



Αναμορφώνοντας την ελληνική TV



Μα πρώτο είναι το MEGA...



Γιατί με κυνηγάει αυτό το κόμμα;



Διευθυντικά προσόντα



Τι το θέλαμε το κανάλι;



Με θέλει ο φακός;



Ας μιλήσει το κοινό