10 Αυγούστου 2016

ΚΑΛΑ, ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ ΟΚ->Έκλεψαν και έδειραν Ολυμπιονίκη του τζούντο – Του μαύρισαν το μάτι! [pic]


Η ιστορία είναι ότι ο Βέλγος ήταν με τον βοηθό του με τον οποίο προπονείται και ο βοηθός του έπιασε "κουβέντα" με μια βραζιλιάνα. Μ΄΄ολις αυτή έφυγε συνειδητοποίησε ότι του είχε κλέψει το κινητό και την κυνήγησαν. Αυτή μπήκε σε ένα ξενοδοχείο και μόλις ο βοηθός του Ολυμπιονίκη πήγε να μπει τον σταμάτησαν οι σεκιουριτάδες του ξενοδοχείου και άρχισαν "καυγά".
Ο Ολυμπιονίκης πήγε να τους χωρίσει και έφαγε μια αδέσποτη από έναν σεκιουριτά...

Δείτε τώρα και πως παρουσιάζουν την είδηση τα ΜΜΕ:

Ήθελε να γιορτάσει την επιτυχία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά... “Ξινή” βγήκε για τον Ντιρκ βαν Τίχελτ η έξοδος του στην παραλία της Κόπακαμπάνα.

Κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στο τζούντο και τη κατηγορία των 73 κιλών, αλλά δεν περίμενε τι θα ακολουθούσε!
Ο Ντιρκ βαν Τίχελτ θέλησε να γιορτάσει την μεγάλη του επιτυχία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, αλλά η έξοδος του στην παραλία της Κόπακαμπάνα ήταν επεισοδιακή.

Ένας ληστής επιτέθηκε στον 32χρονο Ολυμπιονίκη, του μαύρισε το μάτι και κατάφερε να του αποστάσει το κινητό του τηλέφωνο. Ευτυχώς για τον Βέλγο αθλητή, ο κλέφτης δεν του πήρε το μετάλλιο, που το κουβαλούσε...

Ο βαν Τίχελτ πήγε προληπτικά στο νοσοκομείο, ενώ από τις φωτογραφίες που έβγαλε στη συνέχεια είναι εμφανέστατο το... σουβενίρ που του άφησε ο ληστής!