07 Αυγούστου 2016

Από τα έδρανα στα μακροβούτια – Όταν οι βουλευτές... χαλαρώνουν [pics]

Ο Αύγουστος έχει μπει για τα καλά και αυτή είναι η μοναδική ευκαιρία που έχουν βουλευτές και πολιτευτές των κομμάτων, να πραγματοποιήσουν μερικές βουτιές στους τόπους καταγωγής τους.
Στη Μύκονο εθεάθη ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης μαζί με τη σύζυγό του Ιωάννα Κολοκοτά, είχε την ευκαιρία να περάσει μερικές μέρες στο αγαπημένο του νησί, όπου τους φιλοξένησε φιλικό τους ζευγάρι. Ήδη πάντως οι σύντομες διακοπές τους έχουν λάβει τέλος.


Στη Λακωνική Μάνη και στο Βαθύ βρέθηκε συν γυναιξοί και τέκνοις ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης.


Στην αγαπημένη της Σκύρο, μαζί με την πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Λίτσα Κουρουπάκη, βρίσκεται για λίγες μέρες η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά.

Στην Αρβανιτιά, γνωστή παραλία του Ναυπλίου -απ' όπου κατάγεται- βρέθηκε για τα πρώτα του μπάνια ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης.


Την Λάρισα προτίμησε ο βουλευτής του Ποταμιού, Κώστας Μπαργιώτας, τον οποίο βλέπουμε με παρέα φίλων σε τοπική ταβέρνα.


Συνηθισμένος στις βουτιές, ο πρώην πολίστας και βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Μαυρωτάς περνά τις μέρες των διακοπών του στην Ύδρα.


Στην Ηλεία και στην Κρήτη μοιράζει τις διακοπές του, ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κατρίνης. Εδώ βέβαια βρίσκεται στην Επίδαυρο μαζί με σύζυγο και παιδιά στην παράσταση “Ορέστεια”.


Τον έχουμε συνηθίσει στον άχαρο ρόλο του ψηφολέκτη. Ο “βενιαμίν” της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, αποδεικνύεται και εξαιρετικός οικοδεσπότης, καθώς φιλοξένησε στην Κρήτη πληθώρα “γαλάζιων” στελεχών μεταξύ των οποίων οι Κώστας Σκρέκας, Χρήστος Κέλλας, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, Κώστας Κουκοδήμος, Μαρία Αντωνίου και Ζέττα Μακρή.



ΠΗΓΗ: Real News