02 Σεπτεμβρίου 2016

Εξοργιστικό βίντεο: Δάσκαλος χτυπά με μανία 10χρονο μαθητή επειδή... δεν διάβασε

Το «έγκλημα» του πιτσιρικά ήταν ότι... δεν διάβασε τα μαθήματά του

Σάλο έχει προκαλέσει στην Ινδία η δημοσιοποίηση ενός βίντεο το οποίο δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό ενός 10χρονου μαθητή δημοτικού από τον ίδιο του τον δάσκαλο, ενώπιον των συμμαθητών του.

Το εξοργιστικό βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δείχνει τον ασυνείδητο δάσκαλο να αρπάζει το αγοράκι και να το ταρακουνάει, ρίχνοντάς το προς στιγμήν στο πάτωμα. Ωστόσο η επίθεση δεν σταματά εκεί, αφού μπροστά σε όλη την τάξη συνεχίζει για ώρα να χαστουκίζει τον άτυχο μαθητή, μέχρι να «εκτονωθεί» και να γυρίσει στην έδρα του.

Το βίντεο τραβήχτηκε από κάμερα ασφαλείας εντός του δημοτικού σχολείου AIMS, το οποίο βρίσκεται στην πόλη Γκόντα της πολιτείας Ούταρ Πραντές στις 31 Αυγούστου, όπως μεταδίδει ο ινδικός ειδησεογραφικός ιστότοπος Amarujala.com.

Σύμφωνα με το επίσημο site του σχολείου, το «μότο» του ιδρύματος είναι «Ενότητα και Πειθαρχία», ενώ ο ιδρυτής του υποστηρίζει ότι ο στόχος του εν λόγω δημοτικού είναι να «αναπτύξει τα ταλέντα των μαθητών, να οξύνει την ευφυία τους, να διευρύνει τη σκέψη τους και να τους κάνει πιο αποφασιστικούς και υπεύθυνους».

Προφανώς, το μέσο που χρησιμοποιεί το εκπαιδευτικό προσωπικό για να πετύχει όλα τα παραπάνω είναι το...άγριο ξύλο, αφού στο συγκεκριμένο ίδρυμα έχουν γίνει ξανά στο παρελθόν καταγγελίες για κακοποίηση των παιδιών.