19 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΡΟΜΕΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ! Συρμαλένιος: Εμείς ζητούσαμε εκλογές γιατί μας πήγαινε το κύμα

«Εμείς ζητούσαμε εκλογές επειδή ήμασταν στον αφρό του κύματος, ο κόσμος ήταν στα κάγκελα, μας πήγαινε το κύμα» τόνισε τη Δευτέρα στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Συρμαλενιός, ερωτηθείς γιατί το κυβερνών κόμμα κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη επειδή ζητάει πρόωρες εκλογές.

Σύμφωνα με τον κ. Συρμαλένιο, ο κόσμος συνειδητοποίησε ότι είμαστε σε μια παγκοσμιοποιημένη κοινωνία που ως χώρα δεν έχουμε δυνατότητες αυτοτέλειας. «Το έχει συνειδητοποιήσει αυτό, και περιμένει να δει το αποτέλεσμα, περιμένει αποτελέσματα σε 1 με 1,5 χρόνο» ανέφερε, οριοθετώντας την περίοδο χάριτος της κυβέρνησης. Κατηγόρησε δε τον πρόεδρο της ΝΔ ότι ετοιμάζει απολύσεις στο δημόσιο, αμφισβητώντας τη σχετική δέσμευσή του στη ΔΕΘ.

Από την πλευρά του, ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Τσιάρας κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι
οδήγησε τη χώρα σε πρόωρες εκλογές με τα σημερινά αποτελέσματα. «Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να φύγει το συντομότερο (...) φτώχεια διανείμει η κυβέρνηση» ανέφερε ο κ. Τσιάρας.

«Έχουμε πρόγραμμα και συγκεκριμένη ατζέντα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη χωρίς μεγαλόστομες υποσχέσεις» σημείωσε. Ο βουλευτής της ΝΔ κατηγόρησε δε την κυβέρνηση για παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη και στη λειτουργία του κοινοβουλίου.


Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/325077/surmalenios-emeis-zitousame-ekloges-giati-mas-pigaine-to-kuma-/