21 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΥΚΛΕΙΔΗ ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙΣ! Τσακαλώτος στην αντιπολίτευση: Πήρατε πολύ θάρρος τις τελευταίες ημέρες

«Στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ θα συζητήσουμε τι κάναμε καλά και τι πήγε λάθος και γιατί είχαμε αυτή την ήττα στη διαπραγμάτευση», επεσήμανε σήμερα στη Βουλή ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Αναφερόμενος στην παραχώρηση του Ελληνικού υπογράμμισε ότι «η αποδοχή μας ήταν αποτέλεσμα του συμβιβασμού στη διαπραγμάτευση που κάναμε», διευκρίνισε ωστόσο ότι «είναι σημαντικό ότι υπάρχει στην σύμβαση ότι η συντήρηση του έργου θα είναι υποχρέωση των ιδιωτών».

Όσον αφορά το master plan επεσήμανε ότι δεν είναι δεσμευτικό. «Θα υπάρχει μεγάλο μέρος δημοσίου χώρου που πριν δεν υπήρχε», πρόσθεσε.

Ο κ. Τσακαλώτος στη συνέχεια είπε: Πήρατε πολύ θάρρος τις τελευταίες μέρες από τα πρωτοσέλιδα εφημερίδων και λέτε ότι καταρρέει η κυβέρνηση, ότι δεν θα γίνει διαπραγμάτευση, ότι δεν υλοποιηθούν τα προαπαιτούμενα. Κάνετε λάθος. Όλα θα γίνουν όπως πρέπει. Η αριστερά πάντα πήγαινα καλά όταν άρχιζε ο οικονομικός κύκλος να ανεβαίνει.

«Μόνο η αριστερά μπορεί να προστατεύσει τον δημόσιο χώρο και να διαχειριστεί την ανάπτυξη με δίκαιο τρόπο και θα δείτε ότι πολύ σύντομα θα αναστραφεί το κλίμα που υπάρχει σήμερα για την κυβέρνηση», κατέληξε.