22 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΦΑΓΗ ΠΟΛΑΚΗ-ΞΑΝΘΟΥ-Ο Πολάκης απαιτεί να παραιτηθούν τρία στελέχη του Ξάνθου, που εμπλέκονται με ΜΚΟ της Ψυχικής Υγείας

Για τον βουλευτή τους τον Μαντά που επίσης εμπλέκεται ΜΟΚΟ ο Πολάκης

Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του ygeia360.gr, με πραγματική σύρραξη απειλεί ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, εάν ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός επιμείνει να μην ξεκαθαρίζει το γραφείο του από στελέχη τα οποία έχουν ύποπτες διασυνδέσεις με συγκεκριμένες ΜΚΟ της Ψυχικής Υγείας.

Μετά την παραίτηση του συμβούλου του Ανδρέα Ξανθού κ. Γονή, ο Παύλος Πολάκης απαιτεί να αποχωρήσουν πάραυτα ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Ανδρέα Ξανθού Πάνος Παπαδόπουλος, ο γενικός γραμματέας Υγείας Πέτρος Γιαννουλάτος και ο σύμβουλος του Ανδρέα Ξανθού για θέματα Ψυχικής Υγείας, κ. Υφαντής.

Ο Παύλος Πολάκης έχει αντιληφθεί πλήρως ότι στο γραφείο του Ανδρέα Ξανθού έχουν παρεισφρύσει στελέχη διασυνδεδεμένα με τον Πέτρο Γιαννουλάτο και, μέσω του τελευταίου, με συγκεκριμένες ΜΚΟ της Ψυχικής Υγείας, με αποτέλεσμα να έχουν τη δυνατότητα να επηρεάζουν καθοριστικά την πορεία χρηματοδοτήσεων προς συγκεκριμένες ΜΚΟ της Ψυχικής Υγείας, χρηματοδοτήσεις τις οποίες ο Παύλος Πολάκης θεωρεί ως πολύ ύποπτες.

http://www.ygeia360.gr/en/component/k2/item/23042-o-pa%CE%9F