16 Σεπτεμβρίου 2016

Δημοκρατική Συμπαράταξη σε Φωτίου: Το αν είστε απατεώνες είναι αυτονόητο

Η κυρία Φωτίου προσποιείται ότι δεν γνωρίζει πως όλοι οι συνταξιούχοι ανεξαιρέτως, έχουν υποστεί μειώσεις στο εισόδημά τους, με την αύξηση των εισφορών υγείας και τη μείωση του αφορολόγητου, σημειώνει η Δημοκρατική Συμπαράταξη

Με αφορμή τις δηλώσεις της Θεανώς Φωτίου, πως οι μεγάλες περικοπές σε συντάξεις είναι μύθευμα των μέσων μαζικής ενημέρωσης, η Δημοκρατική Συμπαράταξη εξέδωσε ανακοίνωση. Η κυρία Φωτίου ανέφερε πως συναντά ανθρώπους στο δρόμο, οι οποίοι της λένε πως οι συντάξεις τους μειώθηκαν από καθόλου, μέχρι ελάχιστα, με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη να σημειώνει πως η Φωτίου «ξεχνά ότι σε 1.100.000 συνταξιούχους έχουν γίνει περικοπές με τα κυβερνητικά μέτρα, οι οποίες φθάνουν ως και το 1/3 του εισοδήματός τους», τονίζοντας πως η απάντηση στο ερώτημα αν η κυβέρνηση αποτελείται από απατεώνες, «είναι αυτονόητη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Προκαλεί η Κυβέρνηση και πάλι με τις δηλώσεις της αν. Υπουργού Εργασίας κας Φωτίου.

Η κα Φωτίου προσποιείται ότι δεν γνωρίζει πως όλοι οι συνταξιούχοι ανεξαιρέτως, έχουν υποστεί μειώσεις στο εισόδημά τους, με την αύξηση των εισφορών υγείας και τη μείωση του αφορολόγητου.

"Ξεχνά" επίσης ότι  σε 1.100.000 συνταξιούχους έχουν γίνει επιπλέον περικοπές με τα κυβερνητικά μέτρα (Νόμος Κατρούγκαλου), οι οποίες φθάνουν ως και το 1/3 του εισοδήματός τους.

Κατόπιν τούτου στο ερώτημα που έθεσε η κ. Φωτίου στη Βουλή: «Απατεώνες είμαστε;», η απάντηση είναι αυτονόητη  . . . .»