16 Σεπτεμβρίου 2016

Νέο επεισόδιο στην υπόθεση του αγνοούμενου Μπεν

Το BBC μεταδίδει πως έχουν προγραμματιστεί δύο εκσκαφές στην Κω κοντά σε σημεία στα οποία εθεάθη τελευταία φορά ζωντανός ο Μπεν Νίνταμ.

Ο Μπεν Νίνταμ είναι αγνοούμενος εδώ και 25 χρόνια και συγκεκριμένα από τις 24 Ιουλίου του 1991, όταν σε ηλικία μόλις 21 μηνών είχε βρεθεί με τη μητέρα και τους παππούδες του στην Κω για την ανακαίνιση της εξοχικής τους κατοικίας.

Το BBC στο σχετικό ρεπορτάζ που φιλοξενεί αναφέρει πως οι αστυνομικές αρχές του Σέφιλντ οι οποίες χειρίζονται την υπόθεση έχουν τονίσει στους οικείους του Μπεν πως θα πρέπει να είναι έτοιμοι για το χειρότερο σενάριο καθώς στα δύο σημεία στα οποία έχει προγραμματιστεί εκσκαφή υπάρχει πιθανότητα να είναι θαμμένος ο αγνοούμενος Μπεν.

Όπως αναφέρει επίσης η Daily Mirror σε επικοινωνία που είχε με τον πατέρα του Μπεν ο ίδιος σημείωσε «Μας έχουν πει πως μπορεί να είναι θαμμένος σε κάποιο από αυτά τα σημεία στο νησί και ότι υπάρχει ενδεχόμενο να είχε χτυπηθεί από εκσκαφέα το 1991. Πως μπορεί κάποιος να συμβιβαστεί με μία τέτοια ιδέας;».

Σημειώνεται επίσης πως τον περασμένο Μάιο η οικογένεια του Μπεν επέστρεψε στην Κω και μοίρασε φυλλάδια πόρτα πόρτα στο νησί, με τις αρχές στη Μεγάλη Βρετανία να αφήνουν να εννοηθεί πως από τη συγκεκριμένη ενέργεια τελικώς προέκυψαν νέα στοιχεία για την υπόθεση.


Πηγή: http://www.skai.gr/news/world/article/324913/neo-epeisodio-stin-upothesi-tou-agnooumenou-ben-/