29 Σεπτεμβρίου 2016

Ποιοι βουλευτές την «κοπάνησαν» από τη Βουλή και έστησαν «πηγαδάκια»;


Τραγική η εικόνα του Κυριάκου να ακούει τον Τσίπρα και πίσω του όλοι οι βουλευτές της ΝΔ να την έχουν κοπανήσει! Ντροπή ρε!

Δεν έχασαν ούτε λεπτό ορισμένοι συριζαίοι βουλευτές και αφού άκουσαν την ομιλία του Πρωθυπουργού και χειροκρότησαν θερμότατα (βλέπεται πλησιάζει και ένας ανασχηματισμός) εξαφανίστηκαν είτε στο καφενείο, είτε στο εντευκτήριο βουλευτών, για καφεδάκι και για πολλά… πηγαδάκια.

Ωστόσο, υπήρξαν και ορισμένοι, οι οποίοι έμειναν να ακούσουν την ομιλία του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Μάλιστα, όπως γράφει ο «ΒΗΜΑτοδότης» ο Παναγιώτης Κουρουμπλης, ο οποίος καθόταν στην πρώτη σειρά των υπουργικών εδράνων έφυγε και πήγε σε ταβέρνα να γευματίσει «με φίλους του πασόκους», όπως έλεγε ο ίδιος.

Δεν έλειψαν όμως και οι… συζητήσεις μέσω τηλεφώνου, όπως για παράδειγμα η βουλευτής Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ Ελισάβετ (Μπέτυ) Σκουφά, η οποία πήρε ένα βιβλίο, σκαρφάλωσε σ” έναν…. πάγκο, βολεύτηκε σε στάση… οκλαδόν και άρχισε να μιλάει με τις ώρες στο κινητό της.

Ακόμα και ο πρωθυπουργός φαίνεται ότι κουράστηκε από την πολύωρη συζήτηση, αφού γύρω στις 6 το απόγευμα, όταν κλήθηκε να τριτολογήσει, είπε ότι ίσως ορισμένοι από εμάς να είναι κουρασμένοι και… πεινασμένοι.