10 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΠΑΝΤΟΥ! Πρωτεύουσα της... Σλοβενίας η Μπρατισλάβα λένε στο ΥΠ.ΟΙΚ.

Μπέρδεψαν τα μπούτια τους οι αμόρφωτοι που έχει πάρει στο ΥΠ.ΟΙΚ. ο Τσακαλώτος και αντί για να αναφέρουν ως χώρα στην οποία έγινε το Eurogroup της Μπρατισλάβας την Σλοβακία, τονίζουν με ανακοίνωσή τους πως... αυτοί πήγαν στην Σλοβενία.

Στο δελτίο τύπου που εξέδωσε το ΥΠ. ΟΙΚ. αναφορικά με την έκπληξη που περίμενε τους υπουργούς Οικονομικών των χωρών μελών της Ευρωζώνης που έλαβαν μέρος στο Eurogroup της Μπρατισλάβα , όπου βρήκαν στη θέση τους το... σκίτσο τους, έχουν μπερδέψει την Σλοβενία με την Σλοβακία.

«Μία πρωτότυπη έκπληξη περίμενε τους υπουργούς Οικονομικών που συμμετείχαν στο Eurogroup της Μπρατισλάβα στην Σλοβενία», αναφέρει το ΥΠ.ΟΙΚ. σε ανακοίνωσή του και συνεχίζει.

«Όταν πήγαν να καθίσουν στο τραπέζι για το γεύμα εργασίας βρήκαν στο κάθισμά τους το... σκίτσο τους! Η κορνίζα είχε τα χρώματα της Σλοβακίας, ενώ ο σκιτσογράφος ήταν, προφανώς πολύ καλά ενημερωμένος για το ακαδημαϊκό προφίλ του Έλληνα υπουργού Οικονομικών».

«Στο t-shirt του ξεχώριζαν τα γράμματα "ΟΧF", παραπέμποντας στην Οξφόρδη όπου ο Ευκλείδης Τσακαλώτος σπούδασε!», σημειώνει το υπουργείο.

Στην επόμενη αναφορά η χώρα διορθώθηκε, όχι όμως και στην εισαγωγή.