07 Σεπτεμβρίου 2016

ΓΥΦΤΟΙ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ! Λήστεψαν αλλοδαπούς αλλά τις... έφαγαν από ομοεθνείς τους!

Οι δράστες ηλικίας 23 και 28 χρόνων, που είχαν στήσει ενέδρα στους αλλοδαπούς, όρμησαν κατά πάνω τους φορώντας κουκούλες και άρχισαν να τους χτυπούν με ένα αυτοσχέδιο ξύλινο ρόπαλο τραυματίζοντάς τους

Πήγαιναν... γυρεύοντας οι δυο Έλληνες (ΔΕ: σικάτη λέξη για τους γύφτους) που επιτέθηκαν σε δυο αλλοδαπούς από το Μπανγκλαντές στην περιοχή Καρβουναίικα στη Βάρδα Ηλείας την ώρα που επέστρεφαν πεζοί και τους χτύπησαν αλύπητα για να τους ληστέψουν. Μέσα σε δευτερόλεπτα, δέχθηκαν επίθεση από δέκα ομοεθνείς των θυμάτων και... έφαγαν της χρονιάς τους!

Οι δράστες ηλικίας 23 και 28 χρόνων, που είχαν στήσει ενέδρα στους αλλοδαπούς, όρμησαν κατά πάνω τους φορώντας κουκούλες και άρχισαν να τους χτυπούν με ένα αυτοσχέδιο ξύλινο ρόπαλο τραυματίζοντάς τους. Στη συνέχεια, άρπαξαν 300 ευρώ από τις τσέπες τους και έκαναν να φύγουν, όμως βρέθηκαν περικυκλωμένοι από τους συμπατριώτες τους που άκουσαν τις φωνές τους και έτρεξαν να τους βοηθήσουν!

Οι αλλοδαποί επιτέθηκαν στους ληστές και άρχισαν να τους χτυπούν με ξύλα και... κασμάδες, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν τον 23χρονο που συνελήφθη αιμόφυρτος από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος. Λίγο αργότερα, εντοπίστηκε και ο 28χρονος που είχε καταφύγει στο σπίτι του και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας κατηγορούμενοι για ληστεία κατά συναυτουργία.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί συνέλαβαν και δυο αλλοδαπούς ηλικίας 36 και 24 χρόνων που βρίσκονται παράνομα στην Ελλάδα και ο εισαγγελέας τους άσκησε δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη είσοδο στη χώρα. Στον τόπο της συμπλοκής βρέθηκαν μια από τις κουκούλες των Ελλήνων ληστών, αλλά και

Συνελήφθησαν, σήμερα στην Βάρδα, Βάρδας, δυο ημεδαποί άνδρες, ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία. Για τη ίδια υπόθεση, συνελήφθησαν και, ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία ένα αυτοσχέδιο ρόπαλο από ελιά, μια σανίδα με πρόκες και μια αξίνα, τα οποία κατασχέθηκαν ως πειστήρια και ερευνάται ποιοι από τους αλλοδαπούς τα χρησιμοποίησαν ως όπλα!

Μάνος Τσαγκαράκης
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ