11 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΡΙΣΤΕΡΑ! Πρωθυπουργός ξεφτιλίζει (για ξεκάρφωμα) υπουργό φίλο του για να πουλήσει μούρη: Αν δείτε τον Παππά, πείτε του...

Για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού ρωτήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη και ειδικά για την συνέντευξη που έδωσε ο Νίκος Παππάς στο iefimerida.

Το ερώτημα αφορούσε συγκεκριμένα και τον Νίκο Παππά, ο οποίος δήλωσε πρόσφατα, σε συνέντευξή του στο iefimerida ότι δεν θέλει να αλλάξει υπουργείο.

«Αν δείτε τον κ. Παππά, πείτε του ότι δεν θα αποφασίσει αυτός για το αν θα αλλάξει υπουργείο ή όχι», απάντησε ο πρωθυπουργός για το σκέλος που αφορούσε τον υπουργό Επικρατείας.

«Οπως γνωρίζετε, οι ανασχηματισμοί δεν ανακοινώνονται εκ των προτέρων», είπε ακόμη ο κ. Τσίπρας, αναφέροντας ακόμη ότι οι αποφάσεις θα ληφθούν συλλογικά, ενώ προσδιόρισε έμμεσα τον ανασχηματισμό μετά το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, όπου «θα συζητήσουμε τα μεγάλα προβλήματα της χώρας».

Νίκος Παππάς στο iefimerida: Δεν θέλω να αλλάξω υπουργείο στον ανασχηματισμό

Σε μεγάλη συνέντευξη που έδωσε ο υπουργός Επικρατείας στο iefimerida για τις τηλεοπτικές άδειες και το κυβερνητικό έργο, ρωτήθηκε:

Και τώρα που τελειώσατε με τη ρύθμιση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου, ποιο θα είναι το επόμενο χαρτοφυλάκιο για τον Νίκο Παππά; Ή δεν θέλετε να αλλάξετε υπουργείο;

Όχι... Έρχονται πάρα πολλοί και μου λένε "έκανες κάτι καλό, φύγε τώρα που είναι καλά τα πράγματα". Αυτοί που σκέφτονται έτσι προφανώς δεν καταλαβαίνουν τη δική μας ιδιοσυγκρασία. Εγώ αισθάνομαι ότι έχω ένα καθήκον να ολοκληρώσω, την εφαρμογή του προγράμματός μας, και σε αυτό είμαι απολύτως προσηλωμένος.