02 Σεπτεμβρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-«Τούρκοι καλύτερα να μάθετε ποιοι είμαστε τώρα»

Ο ενθουσιασμός χτύπησε κόκκινο στα αποδυτήρια της εθνικής ομάδας των Ελπίδων της Κύπρου μετά την σπουδαία νίκη επί της Τουρκίας εκτός έδρας με σκορ 1-0. Το ματς μάλιστα σημαδεύτηκε από μεγάλης έκτασης επεισόδια στο τέλος του αγώνα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές.
Σε ένα παιχνίδι με πολλά νεύρα, το οποίο στιγματίστηκε από ξύλο και αποβολές ποδοσφαιριστών, η εθνική ομάδα των Ελπίδων της Κύπρου επικράτησε 1-0 της αντίστοιχης των Τούρκων.

Ο άσος της ΑΕΛ μάλιστα, Ανδρέας Κυριακού ανήρτησε μέσα από το αποδυτήρια στα social media το ακόλουθο μήνυμα «ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ!! Ιδιαίτερα ενθουσιασμένος γι' αυτή τη νικη. Γράψαμε ΙΣΤΟΡΙΑ μέσα στην Τουρκία! Περήφανος που είμαι μέρος... Τούρκοι τώρα καλά κάνετε να μάθετε ποιοί είμαστε».



Έτσι ήρθε η νίκη της Κύπρου μέσα στην Τουρκία

H Kύπρος επικράτησε της Τουρκίας μέσα στην Άγκυρα με σκορ 1-0 για την προκριματική φάση του Euro U21, ενώ το γήπεδο μετατράπηκε σε... αρένα μετά τη λήξη του!
Δείτε στο video που ανέβασε η Κυπριακή Ομοπσονδία Ποδοσφαίρου με τις καλύτερες φάσεις του αγώνα. Όπως θα διαπιστώσετε, εκτός από το τέρμα που πέτυχε, η Κύπρος έχασε και άλλες ευκαιρίες για φτάσει σε περισσότερα γκολ

Να θυμίσουμε πως μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησε ένταση, λόγω προκλήσεων από Τούρκους ποδοσφαιριστές και προκλήθηκε σύρραξη.