17 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ: Μια ωραία ατμόσφαιρα με Καρανίκα, πανηγύρια Ρένας και Ευκλείδη στο πλάτωμα

Τα χαμόγελα... περισσεύουν στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Άπαντες παρόντες με τον... απαραίτητο καφέ να είναι άφθονος.
Οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ξεκινήσει από το πρωί του Σαββάτου και το ενδιαφέρον εστιάζεται στον εσωκομματικό διάλογο που θα αναπτυχθεί επί δύο μέρες στα ζητήματα που αφορούν την 2η αξιολόγηση και ιδίως τις εργασιακές σχέσεις αλλά και στην πορεία της κυβέρνησης το επόμενο διάστημα ενόψει και του 2ου Συνεδρίου του κόμματος στα μέσα Οκτωβρίου.

Αύριο θα γίνει και η ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στην Κεντρική Επιτροπή, η οποία θα λειτουργήσει ως... απάντηση σε όσα θα πει απόψε στην ομιλία του στη ΔΕΘ ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στο... παραπολιτικό κομμάτι της πρώτης ημέρας της Κεντρικής Επιτροπής, ο φωτογραφικός φακός αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα του καλού κλίματος που επικρατεί στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος. Το αν τα φαινόμενα απατούν ή... όχι μένει να φανεί.

Πολλά είναι τα "βαριά" ονόματα του ΣΥΡΙΖΑ που δίνουν το παρών, αφού εκτός του ίδιου του πρωθυπουργού, στη συνεδρίαση βρίσκονται μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, η κυβερνητική εκπρόσωπος,Όλγα Γεροβασίλη, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, ο υπουργός Ενέργειας,Πάνος Σκουρλέτης, η αντιπρόεδρος της Βουλής, Τασία Χριστοδουλοπούλου και άλλοι, μεταξύ των οποίων και ο... Νίκος Καρανίκας.

Δείτε τις φωτογραφίες















Ο Τσακαλώτος στα πατώματα, στην Κεντρική Επιτροπή -Οκλαδόν σε μία γωνία

Από τα «μετόπισθεν» προτίμησε να παρακολουθήσει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος τις ομιλίες στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι εργασίες ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, όπου βρέθηκε ο υπουργός Οικονομικών.

Ομως, αντί να βρει θέση σε κάποιο από τα τραπέζια που υπήρχαν στον χώρο, προτίμησε να καθίσει οκλαδόν, σε μία γωνία, μαζί με ένα άλλο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.



Πηγή: Ο Τσακαλώτος στα πατώματα, στην Κεντρική Επιτροπή -Οκλαδόν σε μία γωνία [εικόνες] | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/289121/o-tsakalotos-sta-patomata-stin-kentriki-epitropi-okladon-se-mia-gonia-eikones#ixzz4KWPKoTTl