10 Σεπτεμβρίου 2016

Με διαμαρτυρία πολυτέκνου ξεκίνησε η μέρα τους Τσίπρα στο εργοτάξιο του μετρό στη Θεσσαλονίκη- ΒΙΝΤΕΟ

Τον σταθμό του υπό κατασκευή μετρό, στη Νέα Ελβετία Θεσσαλονίκης επισκέπτεται, αυτή την ώρα, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Τον Πρωθυπουργό υποδέχθηκαν ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης, η υφυπουργός Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης, ο πρόεδρος της "Αττικό Μετρό", Γιάννης Μυλόπουλος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος και οι βουλευτές του κόμματος, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης και Αλέξανδρας Τριανταφυλλίδης.

Ο κ. Τσίπρας ενημερώνεται για την πορεία του έργου και με ειδικό βαγονάκι θα προχωρήσει σε βάθος 650 μέτρων για να συναντήσει τον μετροπόντικα και να δει πώς δουλεύει.

Δείτε το βίντεο:


«Μετρόπληκτος» της οδού Δελφών περίμενε τον πρωθυπουργό στη Νέα Ελβετία! 


της Φιλίππας Βλαστού

Στο σταθμό του μετρό Νέα Ελβετία, με αφορμή την επίσκεψη και την επίβλεψη του έργου που κάνει αυτήν τη στιγμή ο πρωθυπουργός, βρέθηκε έξω από το εργοτάξιο ο επιχειρηματίας της οδού Δελφών και… μετρόπληκτος κ. Ζαφείρης Τζούτζιας, ο οποίος σε δηλώσεις του είπε ότι εξαιτίας των έργων του μετρό που γίνονται επί χρόνια έξω από το μαγαζί του έχει καταστραφεί οικονομικά.

Με τον κ. Τζούτζια μίλησαν και ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης, καθώς και ο επίσης βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Τριαντάφυλλος Μηταφίδης. Ο κ. Τζούτζιας ήταν μαζί με τις κόρες του κρατώντας πανό.


http://www.karfitsa.gr/2016/09/10/metropliktos-tis-odoy-delfon-perim/