10 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΠΙΔΗΜΙΑ! Ηράκλειο: Ο ένας έτρεχε γυμνός μέσα κι η άλλη έκανε γυμνή γιόγκα απ'έξω απ'το αεροδρόμιο

Ο ταραχοποιός προκάλεσε αμηχανία αλλά και οργή σε πολλούς επιβάτες οι οποίοι ταξίδευαν μαζί με τα παιδιά τους

Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε μπροστά στα μάτια δεκάδων επιβατών που έφτασαν με βραδινή πτήση στο αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης του Ηρακλείου!

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, ένας νεαρός επιδειξίας έκανε άνω κάτω την αίθουσα αφίξεων, προκαλώντας αμηχανία αλλά και οργή σε πολλούς επιβάτες οι οποίοι ταξίδευαν μαζί με τα παιδιά τους.

Η ασύλληπτη αναστάτωση κράτησε αρκετή ώρα, καθώς ο νεαρός επιδειξίας έτρεχε σε όλη την αίθουσα, ενώ εμβρόντητοι οι επιβάτες παρακολουθούσαν τη σκηνή. Τελικά, με την παρέμβαση των αρχών ασφαλείας, ο νεαρός απομακρύνθηκε από την ... κοινή θέα και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Πηγή: ekriti.gr

Πέταξε όλα της τα ρούχα και έκανε... γυμνή γιόγκα στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό προσβολής της δημοσίας αιδούς στον ίδιο χώρο μέσα στα τελευταία 24ωρα

Μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκαν σήμερα το πρωί όσοι ήταν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» όταν είδαν μία νεαρή τουρίστρια να κάνει… γιόνγκα, γυμνή στο χώρο του πάρκινγκ του αερολιμένος.

Η νεαρή τουρίστρια, χωρίς κανένα δισταγμό και δεύτερες σκέψεις, έβγαλε τα ρούχα της και άρχισε να λικνίζεται και να κάνει ασκήσεις γιόνγκα μπροστά στα έκπληκτα μάτια εκατοντάδων επιβατών, που βρίσκονταν στο χώρο του αεροδρομίου.

Άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος του αερολιμένος που ειδοποιήθηκαν, οδήγησαν τη νεαρή τουρίστρια στο τμήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η νεαρή γυναίκα από την ώρα που μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα δε μιλάει, για να εξηγήσει, γιατί προχώρησε σε αυτήν την πράξη.

Μάλιστα εξετάζεται το γεγονός αν συντρέχουν άλλοι λόγοι, που να δικαιολογούν μία τέτοια συμπεριφορά.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι είναι το δεύτερο (!) περιστατικό προσβολής της δημοσίας αιδούς που σημειώνεται στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο τα τελευταία 24ωρα, αφού εχθές συνελήφθη και ένας επιδειξίας που έκανε άνω κάτω την αίθουσα αφίξεων, προκαλώντας αμηχανία αλλά και οργή σε πολλούς επιβάτες οι οποίοι ταξίδευαν μαζί με τα παιδιά τους.

Πηγή: www.cretapost.gr