07 Σεπτεμβρίου 2016

Κλαίει η ΑΥΓΗ για τον Καραμανλή

Ο Κώστας Καραμανλής δεν αφήνει κανένα να παίξει με τη Νέα Δημοκρατία ακόμα και τώρα που δεν είναι αυτός στο τιμόνι του κόμματος.

Η ενότητα είναι για τον πρώην πρωθυπουργό αδιαπραγμάτευτη. Γι’ αυτό εξηγείται η διαρροή που έκανε και αποκάλυπτε ότι θα παραστεί στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ.

Η απουσία του σε μια τόσο σημαντική εκδήλωση θα παρερμηνευόταν από τους κακοπροαίρετους γι’ αυτό και ο κ. Καραμανλής «έλυσε» το πρόβλημα εν τη γενέσει του. Έκοψε δηλαδή το… βήχα σε όσους θέλουν να παρουσιάσουν τη Νέα Δημοκρατία με εσωκομματικά προβλήματα δηλώνοντας ότι θα παραστεί στη ΔΕΘ ακούγοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να παρουσιάζει το σχέδιο της ΝΔ για έξοδο από την κρίση.

Διαβάστε λοιπόν ποιοι παραμόνευαν και τους έκοψε το βήχα ο Καραμανλής:
Ο «πόλεμος» στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας καλά κρατεί και η Αυγή δημοσιοποιεί ένα σχετικό κουίζ με… φόντο τη ΔΕΘ. «Γιατί ο Κώστας Καραμανλής αισθάνθηκε την … «ανάγκη» να δημοσιοποιήσει χθες με ειδική διαρροή, την πρόθεση του να παραστεί στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ;» αναφέρει χαρακτηριστικά το εν λόγω δημοσίευμα. 
Διότι ο Κώστας Καραμανλής δεν θέλει να δώσει επιπλέον «τροφή» για σχόλια στα ΜΜΕ. Αρκετά έχουν γραφτεί για τη σχέση του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τους στενούς του συνεργάτες. 
ΠΗΓΗ: ΑΥΓΗ