19 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΡΕΛΑ ΓΟΥΣΤΑ ΣΥΡΙΖΑ! H Attica Bank διατηρεί ακόμα τη σύμβαση με τον φυλακισμένο Τάκη Μουσά!

Μπορεί να είναι προφυλακισμένος από τον περασμένο Φεβρουάριο για την εμπλοκή του, μαζί με τον Χρήστο Φράγκου και τον Παν. Μαυρίκο που έχασε τη ζωή στο τραγικό ατύχημα στην Αττική οδό, στο σκάνδαλο των εκβιασμών, μπορεί μέσα από τη φυλακή να δηλώνει «πολιτικός κρατούμενος», αλλά σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του TheΤΟC παραμένει ακόμη εν ισχύ η σύμβασή του με την Attica Bank.

Ο λόγος για τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Μουσά, τον οποίο τα ΜΜΕ τον περασμένο Φεβρουάριο περιέγραφαν ως τον άνθρωπο με «Μαλλί ενίοτε βαμμένο, γυαλί με δίχρωμο, καφέ-μαύρο, κοκκάλινο σκελετό, κουστούμι ριγέ, ραμμένο ή Armani, πουκάμισο μονόχρωμο, παπούτσι μυτερό, στυλό χρυσό, τζιπ ακυκλοφόρητο μοντέλο στην Ελλάδα, ύφος εν δυνάμει υπουργού, χαμόγελο που με δυσκολία βγαίνει από τα μικρά χείλη, ματιά διεισδυτική, σπίτι στο Παλαιό Φάληρο και θυελλώδες διαζύγιο»!

Ο άνθρωπος που ξεκίνησε τη δεκαετία του 1980 ως υπάλληλος καθαριότητας στον Δήμο Αγίων Αναργύρων και βρέθηκε στη δημοσιογραφία με τη συνδρομή του φίλου του, συνδικαλιστή της ΔΑΚΕ, Χάρη Τομπούλογλου, (του περίφημου πρώην πρόεδρου του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», που καταδικάστηκε με ποινή κάθειρξης οκτώ ετών και τριών μηνών με αναστολή καθώς και χρηματικό πρόστιμο 40.300 ευρώ για φακελάκι 25.000 ευρώ).

Την ακόμη σε ισχύ σύμβαση του κ. Μουσά, ανακάλυψε η μέχρι πριν από λίγες ημέρες Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και εκτελεστικό μέλος της τράπεζας, Άννα Πουσκούρη - Reiche. Το αν συνεχίζει να πληρώνεται μέσα στη φυλακή ο κ. Μουσάς παραμένει άγνωστο.