26 Οκτωβρίου 2016

ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ! Ο Καμμένος τουίταρε με περηφάνια τρολιά ότι θα γίνουμε 51η πολιτεία των ΗΠΑ!

Γκάφα ή τρολάρισμα, το σίγουρο είναι πως με την κίνησή του να δημοσιεύσει στο λογαριασμό του στο twitter χιουμοριστικό ρεπορτάζ με το ότι η Ελλάδα θα γίνει η… 51η πολιτεία των ΗΠΑ και πως ο Ομπάμα θα βγάλει διάγγελμα από την Πνύκα και νέο Σχέδιο Μάρσαλ ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ και ΥΠΕΘΑ Πάνος Καμμένος προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις.

Ίσως ο ενθουσιασμός του κ. Καμμένου με το δημοσίευμα από το kourdistoportocali.com ότι ο Ομπάμα θα βγάλει διάγγελμα στην Πνύκα και ότι το προεδρικό αεροσκάφος Αir Force One  θα φθάσει στην Αθήνα συνοδευόμενο από 20 ελληνικά F16 ήταν τόσο μεγάλος, που τον έκανε να μην αντιληφθεί το «καυστικό» και χιουμοριστικό δημοσίευμα- τρολάρισμα του «Κουρδιστού Πορτοκαλιού».


http://thecaller.gr/callers-choice/kammenos-twittari/

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ> Διάγγελμα Ομπάμα από την Πνύκα και νέο Σχέδιο Μάρσαλ!

Ολική ανατροπή στην παγκόσμια πολιτική σκακιέρα από τους Αλέξη Τσίπρα και Πάνο Καμμένο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “Κουρδιστού Πορτοκαλιού” το προεδρικό αεροσκάφος Αir Force One  θα φθάσει στην Αθήνα συνοδευόμενο από 20 ελληνικά F16 με ειδικές οδηγίες του υπ. Αμυνας Πάνου Καμμένου.

rts82dg

Θα είναι μια υποδοχή υπερπαραγωγή που όμοιά της δεν θα έχει υπάρξει.

Ο Μπαράκ Ομπάμα τώρα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορρίες του “Κουρδιστού Πορτοκαλιού” θα απευθύνει διάγγελμα στους Ελληνες αλλά και στους Ευρωπαίους πολίτες από την Πνύκα με φόντο τη Ακρόπολη. Eνώ θα ζητήσει  κούρεμα του χρέους.

Στο διάγγελμα θα κάνει αναφορά στην Ελλάδα ως γεννέτειρα της Δημοκρατίας, θα ανακοινώσει Αμερικανική Βοήθεια στην Ελλάδα με νέο Σχέδιο Μάρσαλ και θα αποκαλέσει την Ελλάδα 51η Πολιτεία των ΗΠΑ!

Η 50η είναι η Χαβάη.