06 Οκτωβρίου 2016

Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΡΥΒΕΙ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ 5% ΓΙΑ ΑΠΛΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ! Σκουρλέτης: Δεν μπορεί να πληρώνουν μόνο οι καταναλωτές

Προτιμήσαμε να πληρώσουν οι παραγωγοί ενέργειας, υποστήριξε ο υπουργός Περιβάλλοντος – Σκρέκας: Κοροϊδεύετε τους πολίτες

Για έλλειμμα 350 εκατ. ευρώ στον τομέα της πράσινης ενέργειας μίλησε ο υπουργός Περιβάλλοντος, Πάνος Σκουρλέτης και τόνισε ότι η κυβέρνηση έχει αποφύγει μέχρι στιγμής τις αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ.

Και με την τροπολογία που κατέθεσε παρατείνει την προθεσμία για να κλείσει το έλλειμμα ώστε να αποφευχθεί και το «κούρεμα» όσων έχουν κάνει επενδύσεις στον τομέα της ανανεώσιμης ενέργειας. Ξεκαθάρισε, όμως, ότι οι εγγυημένες από το κράτος υπερβολικές αποδόσεις ανήκουν στο παρελθόν.

Οι πράξεις σας έχουν πονηριά, επισήμανε ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Σκρέκας και ρώτησε αν μπορεί η ΔΕΗ να αναλάβει το σχετικό κόστος. Κοροϊδεύετε τους πολίτες, τόνισε, η ΔΕΗ θα μεταφέρει το κόστος στους καταναλωτές. Πέφτουν οι μάσκες, η κυβέρνηση μεταφέρει στους επόμενους το πόρισμα, κατέληξε.  

Γιάννης Αντύπας
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ