11 Οκτωβρίου 2016

UPDATED! BINTEO-Αγριεμένες ατάκες Στουρνάρα στην εξεταστική-Υστερίες Κασιδιάρη-Και Ξύλο από Βορίδη-Λοβέρδο


Ο Προβόπουλος μπορεί να έχει διάφορα ψυχολογικά προβλήματα
- Όποιον θέλω θα κοιτάζω
Όποιον θέλω καλώ στην ΤτΕ
- Νομίζετε ότι με φοβίζετε;

Ενοχλήθηκε ο Νίκος Νικολόπουλος επειδή ο Γιάννης Στουρνάρας, την ώρα που του απηύθυνε ερώτηση, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος κοιτούσε αλλού.

"Γιατί κοιτάτε τον Βορίδη; Είναι συνηγορός σας; Αφήστε τον" είπε ο κ. Νικολόπουλος στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της εξεταστικής επιτροπής που διερευνά τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, του ξαναείπε: "Μην κοιτάτε τον Μηταράκη".

"Όποιον θέλω θα κοιτάζω" του απάντησε ο κ. Στουρνάρας.

"Όπου θέλετε κοιτάτε. Μην προδίδετε τον έρωτά σας..." ανταπάντησε ο ανεξάρτητος βουλευτής.


Στουρνάρας σε Νικολόπουλο: Όποιον θέλω καλώ στην ΤτΕ

Ανέβηκαν για μια ακόμη φορά οι τόνοι μεταξύ του Νίκου Νικολόπουλου και του Γιάννη Στουρνάρα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της εξεταστικής επιτροπής που διερευνά τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ.

«Τους ποιους καλώ στην Τράπεζα είναι δικό μου θέμα κ. Νικολόπουλε», είπε ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, με τον ανεξάρτητο βουλευτή να απαντά: «Α, είναι μαγαζί σας».

«Όχι δεν είναι μαγαζί μου, αλλά καλώ όποιον θέλω εγώ. Δεν θα μου πείτε εσείς ποιον θα καλέσω», ανταπάντησε ο κ. Στουρνάρας και στη συνέχεια απευθύνθηκε στον πρόεδρο της Επιτροπής Σωκράτη Φάμελλο λέγοντας: «Τι είναι αυτά κ. πρόεδρε; Θα με ρωτάει ποιους θα καλώ στην Τράπεζα;».

«Ναι ναι θα σε ρωτάω», φώναξε ο κ. Νικολόπουλος.


Νομίζετε ότι με φοβίζετε;

"Με το να επικαλείστε συνεχώς τον Εισαγγελέα, νομίζετε ότι με φοβίζετε;" ρώτησε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας και πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρο Λάππα κατά τη διάρκεια της Εξεταστικής Επιτροπής Διερεύνησης της νομιμότητας της δανειοδότησης των κομμάτων και των εταιρειών ΜΜΕ.

«Από το πρωί που ήρθα εδώ έχω ακούσει τη λέξη "Εισαγγελέας" 50 φορές. Νομίζετε ότι ο εισαγγελέας θα μας λύσει τα προβλήματα;» συνέχισε ο κ. Στουρνάρας.

Δείτε το βίντεο:



Ο Προβόπουλος μπορεί να έχει διάφορα ψυχολογικά προβλήματα


Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας και πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας κατά τη διάρκεια της Εξεταστικής Επιτροπής Διερεύνησης της νομιμότητας της δανειοδότησης των κομμάτων και εταιρειών ΜΜΕ, ρωτήθηκε σχετικά με το εάν η ανακοίνωση ενός πορίσματος προς τον εισαγγελέα, ωφελεί ή αντίθετα βλάπτει το τραπεζικό σύστημα.

«Ο κ. Προβόπουλος όταν τον ρωτήσαμε είπε ότι προσπαθεί όσο πιο αθόρυβα να γίνει αυτό το πράγμα. Μας είπε ότι "τέτοιου είδους ειδήσεις με αρνητική χροιά δημιουργούν έναν θόρυβο, ένα σύννεφο"» επεσήμανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σπύρος Λάππας και ρώτησε τον κ. Στουρνάρα αν μια ανακοίνωση ενός πορίσματος προς τον εισαγγελέα ωφελεί την τράπεζα και το τραπεζικό σύστημα.

«Γιατί τρομάζετε με τον εισαγγελέα, δεν κατάλαβα» είπε ο κ. Στουρνάρας.

«Δεν τρομάζουμε, το τραπεζικό σύστημα βλάπτεται, ο κ. Προβόπουλος το λέει» απάντησε ο κ. Λάππας.

«Και επειδή το λέει ο Προβόπουλος; Αυτός δεν έστειλε την Proton στον εισαγγελέα; Δεν δόθηκε δημοσιότητα τότε; Ο κ. Προβόπουλος μπορεί να έχει διάφορα ψυχολογικά προβλήματα. Εξελίξεις οι οποίες δεν τον δικαίωσαν. Εγώ στη θέση του θα πρόσεχα πάρα πολύ» είπε ο κ. Στουρνάρας.
Δείτε το βίντεο:


Επίθεση Κασιδιάρη με εκφράσεις πεζοδρομίου

Ανέβηκαν οι τόνοι στην Εξεταστική Επιτροπή Διερεύνησης της νομιμότητας της δανειοδότησης των κομμάτων και εταιρειών ΜΜΕ όταν τον λόγο πήρε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης επιτέθηκε με εκφράσεις πεζοδρομίου στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας και πρώην υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος καταθέτει στην Επιτροπή.

Δείτε το βίντεο:


Κόντρα Νικολόπουλου – Βορίδη

Ένταση επικράτησε μεταξύ του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου και του βουλευτή της ΝΔ Μάκη Βορίδη στην Εξεταστική Επιτροπή Διερεύνησης της νομιμότητας της δανειοδότησης των κομμάτων και των εταιρειών ΜΜΕ.

Στην Επιτροπή έχει κληθεί και καταθέτει ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας και πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.

Δείτε το βίντεο:


Νέα ένταση στην Εξεταστική ανάμεσα στον Λοβέρδο και την Καββαδία

Ανέβηκαν ξανά οι τόνοι στην Εξεταστική Επιτροπή Διερεύνησης της νομιμότητας της δανειοδότησης των κομμάτων και εταιρειών ΜΜΕ ανάμεσα στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Λοβέρδο και την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αννέτα Καββαδία.

Στο περιθώριο της εξέτασης του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδας και πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα και λίγο πριν το ολιγόλεπτο διάλειμμα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, είπε προς την κ. Καββαδία του ΣΥΡΙΖΑ: «Η ηγεσία σας, σας κοροϊδεύει».

«Έχετε εκπαιδευτεί πολύ καλά στην λογική της ατάκας», είπε απαντώντας η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ανέττα Καββαδία.

Δείτε το βίντεο: