06 Οκτωβρίου 2016

ΝΔ: Σε ανοικτή συγκέντρωση στο Αγρίνιο μιλάει το βράδυ ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Παπαστράτειο Μέγαρο του Αγρινίου μιλάει στις 20:30 της Πέμπτης ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος, στο πλαίσιο της «πορείας προς το λαό» που ξεκίνησε μετά την ομιλία του στη ΔΕΘ, πραγματοποιεί περιοδεία στην Αιτωλοακαρνανία.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του, ο κ. Μητσοτάκης θα έχει συναντήσεις με στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και εκπροσώπους επαγγελματικών φορέων, για να παρουσιάσει τις προτάσεις του που περιέχονται στη «Συμφωνία Αλήθειας» και στον οδικό χάρτη εξόδου από την κρίση που παρουσίασε στη Θεσσαλονίκη.

Επίσης, θα επισκεφθεί επιχειρήσεις της περιοχής για να υπογραμμίσει τη σημασία που δίνουν η αξιωματική αντιπολίτευση και ο ίδιος στην ανάπτυξη και στις επενδύσεις στον ιδιωτικό τομέα της οικονομίας για τη δημιουργία θέσεων εργασίας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της περιοδείας, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα συναντηθεί στις 14:00 με δημάρχους του νομού Αιτωλοακαρνανίας και στις 18:00 με εκπροσώπους επιστημονικών και επαγγελματικών φορέων του νομού στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο.

Ο κ. Μητσοτάκης θα κλείσει την παρουσία του στην περιοχή με την ομιλία του στην ανοιχτή συγκέντρωση στο Παπαστράτειο υπογραμμίζοντας την αναγκαιότητα της προσφυγής στις εκλογές και καλώντας τους πολίτες, ανεξαρτήτως από το τι έχουν ψηφίσει στο παρελθόν, να ακούσουν όσα έχουν να τους πουν ο ίδιος και η Νέα Δημοκρατία και βασίζονται στην ειλικρίνεια.  

«Η Νέα Δημοκρατία είναι η μεγάλη φιλελεύθερη δημοκρατική Παράταξη που ενώνει όλους τους Έλληνες και υποδέχεται κάθε δημιουργικό άνθρωπο που θέλει να συμβάλλει στην μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία υπέρ των μεταρρυθμίσεων», δήλωσε, εξάλλου, ο κ. Μητσοτάκης με αφορμή την προσχώρηση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης του μέχρι πρότινος εκπροσώπου Τύπου της Ένωσης Κεντρώων  Γιάννη Καλλιάνο.

Γρηγόρης Τζιοβάρας
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ