07 Οκτωβρίου 2016

Ποδοσφαιριστής προσποιήθηκε τον τραυματία πριν τελειώσει το ματς - Για να αποφύγει τη σύλληψη [βίντεο]

Φοβερά πράγματα συνέβησαν στην αναμέτρηση του Ισημερινού με τη Χιλή. Πρωταγωνιστής o Ενερ Βαλένσια, ο οποίος για να αποφύγει τη σύλληψη μετά το τέλος του ματς, προσποιήθηκε τον τραυματία.

Κάθε επιστροφή στην πατρίδα κρύβει καμιά φορά κινδύνους. Το ίδιο ίσχυε και για τον Βαλένσια, ο οποίος αγωνίζεται στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ αλλά επέστρεψε στη χώρα του για να αγωνιστεί με τον Ισημερινό απέναντι στη Χιλή.

Ο Βαλένσια δεν είχε φανεί συνεπής όσον αφορά τη διατροφή της κόρης του και η πρώην σύζυγός του κινήθηκε νομικά με αποτέλεσμα λίγες ώρες πριν το παιχνίδι να εκδοθεί δικαστική εντολή για τον παίκτη.

Ο παίκτης η Εβερτον όφειλε να πληρώσει το ποσό των 13.500 λιρών και για το λόγο αυτό στο γήπεδο βρέθηκαν αστυνομικοί προκειμένου να προχωρήσουν στη σύλληψή του, σύμφωνα με τη νομοθεσία της χώρας.

Ωστόσο ο Βαλένσια σκέφτηκε το απίστευτο. Στο 80ο λεπτό του ματς, έπεσε στο χορτάρι για ανεξήγητο λόγο, προσποιθήθηκε τον τραυματία και αποχώρησε πάνω σε φορείο φορώντας μάλιστα μάσκα οξυγόνου για να αντέξει στους πόνους ενώ οι αστυνομικοί κυνηγούσαν το φορείο μη ξέροντας τι να κάνουν.