07 Οκτωβρίου 2016

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζόμενων του ΚΕΕΛΠΝΟ στο Μαρούσι

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα οι εργαζόμενοι του ΚΕΕΛΠΝΟ, έξω από τα γραφεία του Κέντρου στο Μαρούσι (οδός Αγράφων 3-5).

Οι εργαζόμενοι του ΚΕΕΛΠΝΟ διαμαρτύρονται για το non paper του υπουργείου Υγείας στο οποίο γινόταν αναφορά σε «απόστημα στο ΚΕΕΛΠΝΟ», με αφορμή την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, -σύμφωνα με την οποία κρίνονται αντισυνταγματικές και παράνομες οι αναγκαστικές παραιτήσεις 3 μελών της διοίκησης του ΚΕΕΛΠΝΟ που έγιναν από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη.

Οι εργαζόμενοι επεσήμαναν χθες 6/10 με ανακοίνωσή τους:

Αναμένουμε την άμεση ανταπόκριση της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας στα επαναλαμβανόμενα αιτήματά μας για συνάντηση, προκειμένου να επιλυθούν τα εργασιακά και λειτουργικά προβλήματα που έχουν προκληθεί στους Εργαζομένους και τον ίδιο τον Οργανισμό από τις πράξεις και παραλείψεις της τελευταίας Διοίκησης. Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα αξιολογήσουμε την ανάγκη να προχωρήσουμε πλέον σε επαναλαμβανόμενες κινητοποιήσεις. Είμαστε άνθρωποι, Εργαζόμενοι. Δεν είμαστε αριθμοί. Πολύ περισσότερο, δεν είμαστε… απόστημα.