10 Οκτωβρίου 2016

Επιμένει ο υστερικός Ντε Νίρο: Καλός τύπος ο Βόιτ, αλλά έχει παραισθήσεις

Συνέχεια στην αντιπαράθεσή του με τον Γιον Βόιτ, για τον Ντόναλντ Τραμπ, έδωσε ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, δηλώνοντας ότι ο συνάδελφός του έχει... παραισθήσεις.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο Ντε Νίρο επιτέθηκε στον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο, τον οποίο χαρακτήρισε ηλίθιο και αλήτη μεταξύ άλλων, καταλήγοντας ότι θέλει να του ρίξει μία μπουνιά.

Ο Βόιτ το πήρε... προσωπικά, ως δηλωμένος υποστηρικτής του Τραμπ και μέσω Twitter δήλωσε ότι ντρέπεται για λογαριασμό του Ντε Νίρο, ενώ υποστήριξε ότι τα λόγια του ηθοποιού ήταν περισσότερο επιζήμια από τις σεξιστικές ατάκες του μεγιστάνα, που προκάλεσαν σάλο.

«Ο Βόιτ είναι καλός τύπος, αλλά έχει παραισθήσεις», απάντησε ο Ντε Νίρο, σύμφωνα με την εφημερίδα Khaleej Times. «Το κόμμα των Ρεπουμπλικανών έχει θεωρήσει ότι αυτός ο τύπος έχει σώας τας φρένας και ότι θα έπρεπε να γίνει πρόεδρος. Είναι τρομερό, θα αυτοκαταστραφούν», συνέχισε ο ηθοποιός, καλώντας για μία ακόμη φορά τους Αμερικανούς να πάνε στις κάλπες, προκειμένου να εμποδίσουν μία νίκη Τραμπ.

«Ολοι πρέπει να είναι σε επαγρύπνηση για να σιγουρευτούν ότι αυτός ο τύπος δεν θα γίνει πρόεδρος», τόνισε, προσθέτοντας ότι ο Τραμπ αντιπροσωπεύει πολλά απαίσια πράγματα.