10 Οκτωβρίου 2016

ΦΩΤΟ-Από τις γυμνές φωτογραφίες στην τρομοκρατία! Συνέλαβαν μοντέλο για συνδέσεις με τζιχαντιστές


Μετά τις τολμηρές πόζες για την εφημερίδα "The Sun", η Kimberley Miners ακολούθησε τα μονοπάτια της τρομοκρατίας. Οι αρχές συνέλαβαν το 27χρονο μοντέλο μετά από επιχείρηση κατά της τρομοκρατίας.

Η Kimberley Miners κρατήθηκε για 24 ώρες με την υποψία της κατοχής τρομοκρατικού υλικού και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση. Αξιωματούχοι έψαξαν το σπίτι της στο Μπράντφορντ, ενώ τον περασμένο μήνα την είχαν προειδοποιήσει να σταματήσει τις διαδικτυακές επαφές της με εξτρεμιστές.

Φέρεται να αντάλλασε μηνύματα στα social media με μέλος του Ισλαμικού Κράτους και να ανέβαζε βίντεο προπαγάνδας. Χρησιμοποιούσε πολλούς λογαριασμούς με διαφορετικά ονόματα στο facebook προκειμένου να συνεργαστεί με εξτρεμιστές.

Σε έναν από τους λογαριασμούς της μοιράστηκε πρόσφατα ένα βίντεο με δύο οπλισμένα μικρά παιδιά να εκπαιδεύονται για τζιχάντ δίπλα σε έναν μαχητή του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και τον Λίβανο.




Πριν από τη σύλληψή της την Παρασκευή, η 27χρονη υποστήριξε πως οι λογαριασμοί ήταν ψεύτικα προφίλ που έφτιαξαν εναντίον της. "Δεν διαχειρίζομαι σελίδες στα social media και δεν έχω επαφές με κανέναν που να συνδέεται με τρομοκρατία", υποστήριξε η Kimberley Miners.

Όλοι οι λογαριασμοί με το όνομά της είχαν στους φίλους τον Abu Usamah al-Britani που προσπαθεί να προσελκύσει γυναίκες για να δημιουργήσει μια νέα φουρνιά από νύφες για τζιχαντιστές.

Αποτέλεσμα εικόνας για Kimberley Miners

Πηγή: Telegraph