29 Οκτωβρίου 2016

Έξαλλοι οι ΣΥΡΙΖΑίοι με Τσίπρα-Τους έπεσαν τα σφυροδρέπανα απ' το χέρια μόλις άκουσαν Πολύδωρας

Τι λένε Καραγιαννίδης, Κατριβάνου, Καββαδία

Αντιδράσεις ακόμα και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η πρόταση της κυβέρνησης να είναι πρόεδρος του ΕΣΡ ο Βύρων Πολύδωρας.

Ο Χρήστος Καραγιαννίδης, βουλευτής του κόμματος και μέλος της «Κίνησης των 53», εξαπέλυσε επίθεση στο Μαξίμου με αφορμή την επιλογή του πρώην υπουργού.

«Φαντάζομαι το καταλαβαίνετε ότι μας ξεφτιλίζετε. Γιατί αν δεν το καταλαβαίνετε θα πέσετε από τα σύννεφα λίαν συντόμως», έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook, εμφανώς ενοχλημένος από την επιλογή Πολύδωρα.

Νωρίτερα είχε γράψει: «Επίσης, γιατί όχι και τον Θωμά Μάτσιο;» και «Και γιατί όχι η γράνα; Αφού το ξεφτιλίσαμε που το ξεφτιλίσαμε».



Κατριβάνου (ΣΥΡΙΖΑ): Με φοβίζει πραγματικά η επιλογή Πολύδωρα -Πώς παίρνονται τέτοιες αποφάσεις;

Μετά τον βουλευτή Χρήστο Καραγιαννίδη, και η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου αποδοκιμάζει την επιλογή της κυβέρνησης να προτείνει τον Βύρωνα Πολύδωρα για πρόεδρο του ΕΣΡ.

Οπως έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook, «Πολύδωρας, τόσο γελοίος και τόσο δεξιός, ο ορισμός του υποψηφίου που δεν θέλουμε! Η επιλογή με φοβίζει πραγματικά, γιατί δείχνει ότι δεν υπάρχει συναίσθηση. Ενώ υποτίθεται ότι είναι άνοιγμα στην δεξιά, είναι το πιο εύκολο πρόσωπο να αρνηθεί η Νέα Δημοκρατία και να απελπιστεί ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ που αισθάνεται καταρρακωμένος. Με ποιες διαδικασίες παίρνονται τέτοιες αποφάσεις;».

Αννέτα Καββαδία για Πολύδωρα: Τη ζωή σου μην την εξευτελίζεις...

Ξεκάθαρη θέση κατά της υποψηφιότητας του Βύρωνα Πολύδωρα για την προεδρία του ΕΣΡ πήρε και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αννέττα Καβαδία, η οποία μίλησε για ξεφτίλα αλλά πιο διπλωματικά καθώς... την έντυσε με Καβάφη!

«”Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις..." Κ. Καβάφης» έγραψε η κα Καβαδία στο twitter.