29 Οκτωβρίου 2016

ΦΩΤΟ-Αφού τον ξεφτίλισε ο Άδωνις, ο Παπαδημούλης παραδέχθηκε το κλίνατε επί δεξιά του Τσίπρα

Η πρώτη τοποθέτηση από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας, μετά τις ραγδαίες εξελίξεις με τον Βύρωνα Πολύδωρα και την υποψηφιότητα για την προεδρία του ΕΣΡ, ήρθε από τον αντιπρόεδρο του κόμματος, Άδωνι Γεωργιάδη.
Ο κ. Γεωργιάδης δεν ανέφερε κάτι σχετικά με την ουσία του ζητήματος (σ.σ. το αν δηλαδή θα δώσει η ΝΔ το "πράσινο φως" στον Βύρωνα Πολύδωρα), ωστόσο με ελαφρώς ειρωνική διάθεση καταφέρεται εναντίον του πρώην υπουργού.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στο Twitter επισυνάπτει ένα παλαιότερο δημοσίευμα, το οποίο έχει τον εξής τίτλο: "Πολύδωρας: Ναι στη συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή", ενώ την συνοδεύει με το σχόλιο "Πώς αλλάζουν οι καιροί....".

Δείτε την ανάρτηση



Στη συνέχεια, μάλιστα, με αφορμή εκείνες τις δηλώσεις του κ. Πολύδωρα, ο Άδωνις Γεωργιάδης εξαπέλυσε επίθεση και εναντίον του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος σε παλαιότερη ανάρτησή του ανέφερε πως "η σπουδή της ΝΔ να καλύψει το άνοιγμα Πολύδωρα στη ΧΑ, με τις δέουσες "εξηγήσεις", δείχνει ότι τον "κλίνατε επι δεξιά" του Σαμαρά έχει βάθος".

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, λοιπόν, "θυμήθηκε" εκείνες τις δηλώσεις και σχολίασε: "Σύντροφε @papadimoulis έχεις κάποιο σχόλιο τώρα; όχι ε; δεν περίμενα κάτι διαφορετικό...:".

Δείτε την ανάρτηση




Η απάντηση του Παπαδημούλη στον Άδωνι για τον Πολύδωρα
Λίγο αργότερα ο Δημήτρης Παπαδημούλης απάντησε στον Άδωνι Γεωργιάδη πετώντας την μπάλλα στην εξέδρα γράφοντας στο Twitter:

«Ο @AdonisGeorgiadi που καλούσε τους πολίτες "να μαυρίσουν ΝΔ- ΠΑΣΟΚ γιατί είναι κ κλέφτες κ ψεύτες", ως τιμητής της συνέπειάς μου. Γελοίο...».


Ωστόσο μετά από πίεση του Άδωνι αναγκάστηκε να παραδεχθεί την ξεφτίλα τους:



ΥΓ. Ιδού και το άρθρο της ιστοσελίδας του ΣΥΡΙΖΑ που αναδημοσίευσε ο Άδωνις:

Πολύδωρας: Ναι στη συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή

Τη συνεργασία ακόμη και με την Χρυσή Αυγή, πρότεινε στο πλαίσιο μίας ευρύτερης κομματικής συνεννόησης ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της ΝΔ, Βύρων Πολύδωρας.

Ο Β.Πολύδωρας, μιλώντας στον  Realfm όταν ρωτήθηκε για το αν θα πρέπει να υπάρξει συνεργασία και με την Χρυσή Αυγή, απάντησε «Βεβαίως. Μας έπιασε η ευαισθησία για την Χρυσή Αυγή η οποία είναι ψηφισμένη από 600 χιλιάδες κόσμο, θα ψηφιστεί από 1 εκ. και εμείς θα κάνουμε αναμνήσεις του Συντάγματος της Βαϊμάρης». 

Παράλληλα δήλωσε πως δεν πιστεύει το «success story» της κυβέρνησης και το χαρακτήρισε «ψυχολογική ένεση» σημειώνοντας πως η ελληνική κυβέρνηση συνεχώς υποχωρεί στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα. 

Σχετικά με τη δήλωση του Μ. Βορίδη για την πολιτική του Α. Παπανδρέου δήλωσε «σωστή μεν, άκαιρη δε» και εξέφρασε την δυσπιστία του για το ΕΣΡ και τις ανεξάρτητες αρχές όπως επίσης για τον τρόπο με τον οποίο έκλεισε η δημόσια τηλεόραση.

Καταλήγοντας χαρακτήρισε το κλείσιμο της ΕΡΤ «επίδειξη ισχύος, η οποία κατέληξε σε αδυναμία».