11 Οκτωβρίου 2016

Γιόγκα στον κήπο της Μαργαρίτας Παπανδρέου (ΦΩΤΟ)

Επιχειρηματίας ετών 93, η Μαργαρίτα Παπανδρέου
. Το κτήμα της στην Αλμυρή Κορίνθιας, όπου και διαμένει μόνιμα, εξακολουθεί να της αποφέρει ένα αξιοσέβαστο εισόδημα, κόντρα στην κρίση και την οικονομική στενότητα. Οπότε μετά την διοργάνωση γάμων στράφηκε στην διοργάνωση ημερίδων γιόγκα!
Η αρχή έγινε την Κυριακή 7 Αυγούστου. Ο χώρος γύρω από την πισίνα γέμισε με νεαρές και μέσης ηλικίας γυναίκες, αλλά και με κάποιους άνδρες, που με ευχαρίστηση παρακολούθησαν το μάθημα γιόγκα.

Περισσότερα από δεκαπέντε άτομα δήλωσαν συμμετοχή στο μάθημα γιόγκα, ενώ οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και το μπάνιο τους στην πισίνα. Εκεί δηλαδή που κολυμπά ο Γιώργος Παπανδρέου και η υπόλοιπη οικογένεια είχαν την ευκαιρία να κολυμπήσουν, έναντι κάποιου χρηματικού ποσού και όσοι αποδέχθηκαν την πρόσκληση του στούντιο γυμναστικής.

Η μητέρα του πρώην πρωθυπουργού βρισκόταν μέσα στο σπίτι, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως δεν έδωσε το παρών στο μάθημα, όπως έκανε κάποιες φορές σε ορισμένες γαμήλιες δεξιώσεις που γίνονταν παλαιότερα στο κτήμα της. Τότε οι νεόνυμφοι, αλλά και οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν μαζί της.