13 Οκτωβρίου 2016

ΑΚΟΜΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΠΟΝΟ Ο ΜΟΥΡΟΥΤΗΣ! ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΥΓΗ: "Με… υπόδειξη Μουρούτη ξηλώθηκαν οι αφίσες του ΣΥΡΙΖΑ"

"Αξιοθαύμαστα τα αντανακλαστικά του δημάρχου της Αθήνας, που κατόπιν υποδείξεως του Γιώργου Μουρούτη, έσπευσε να «ξεβρομίσει» τους δρόμους της πρωτεύουσας από τις αφίσες του ΣΥΡΙΖΑ για το 2ο Συνέδριο και τη σημερινή ομιλία του πρωθυπουργού" αναφέρει η σημερινή ΑΥΓΗ αποδεικνύοντας πως ακόμα και μετά από 2 χρόνια ο Μουρούτης τους πονάει.

Είναι δε χαρακτηριστικός ο βαθμός ετοιμότητας των συνεργείων καθαριότητας του κ. Καμίνη καθώς, δύο ώρες μετά τη διαδικτυακή υπόδειξη Μουρούτη, ο δήμαρχος μπορούσε να διαβεβαιώσει το στέλεχος της ΝΔ πως οι αφίσες κατέβηκαν και η Αθήνα «καθάρισε» από την ενοχλητική φυσιογνωμία του Αλέξη Τσίπρα, όπως αναφέρει η σημερινή Αυγή, προσποιούμενη ειρωνία αλλά δείχνοντας ότι τους τσούζει ακόμα ο Μουρούτης.

Φυσικά αυτό που αποκρύπτει η φυλλάδα είναι ότι απαντώντας ο Γ. Καμίνης στον Γ. Μουρούτη στο Twitter έγραψε "έχουν κατέβει από χθες το βράδυ" δηλ. πολλές ώρες πριν ο Γ. Μουρούτης ρωτήσει τον Καμίνη τι θα κάνει



Συνεργεία του δήμου Αθηναίων «κατέβασαν» τις αφίσες για το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Εκτεταμένη επιχείρηση καθαρισμού και απομάκρυνσης των αφισών του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης από ειδικά συνεργεία του δήμου Αθηναίων.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για την εκτέλεση εντολής που δόθηκε από τον κ. Καμίνη, δήμαρχο Αθηναίων. Μάλιστα, όπως επεσήμανε στον «Αθήνα 9.84» ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανδρέας Βαρελάς απαγορεύεται από τον νόμο η αφισοκόλληση και επιτρέπεται μόνο εφόσον δοθεί ειδική άδεια από τον δήμο, κάτι που στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είχε γίνει.

Να σημειώσουμε, την έντονη πολιτική αντιπαράθεση που είχε δημιουργηθεί αφού κυριολεκτικά οι αφίσες είχαν πλημμυρίσει τους δρόμους της πρωτεύουσας και ενώ μάλιστα τα συνεργεία είχαν προβεί στην αφαίρεσή τους, τότε εκ νέου τοποθετήθηκαν καινούργιες.

Τέλος, ο κ. Βαρελάς σημείωσε μιλώντας στον 9.84 ότι ήρθε σε επικοινωνία με την εταιρία που έχει αναλάβει την αφισοκόλληση και πως τους ζητήθηκε να μην προσχωρήσουν σε νέα. «Δυστυχώς δεν μας άκουσαν και γέμισαν πάλι την Αθήνα. Ελπίζω να μην ξηλώσουμε σήμερα τις αφίσες και αύριο να ξαναδούμε πάλι το ίδιο φαινόμενο», κατέληξε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος.



Πηγή: Συνεργεία του δήμου Αθηναίων «κατέβασαν» τις αφίσες για το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/294240/synergeia-toy-dimoy-athinaion-katevasan-tis-afises-gia-synedrio-toy-syriza#ixzz4MxS1ykfa