07 Οκτωβρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Βενιζέλος σε Παππά: Οχι το χέρι σας σε μένα, όχι το υφάκι αυτό σε εμένα-Βορίδης σε Χριστοδουλοπούλου: Στα κοκτέιλ Καρανίκα μιλάγατε για τις άδειες;

Ανέβηκαν οι τόνοι στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ανάμεσα στον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά και τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου.

Οταν ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης ζήτησε από τον κ. Παππά να του απαντήσει αν τα όσα ισχυρίζεται ο κ. Κοντομηνάς, πως «στείλατε άνθρωπό σας με σκοπό να χειραγωγήσει τις πολιτικές εκπομπές του σταθμού αυτού», είναι αλήθεια ή ψέματα και ο υπουργός Επικρατείας δεν απάντησε τότε ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα στον κ. Παππά και τον κ. Βενιζέλο.
Βενιζέλος: Οχι το χέρι σας σε μένα, όχι το υφάκι αυτό σε εμένα. Δεν θα με διακόπτετε όταν μιλάω με την πρόεδρο.
Καββαδία (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ) για Βενιζέλο: Κάποιοι πρέπει να επιβεβαιώσουν τις διαρροές περί ηλεκτρισμένης ατμόσφαιρας
Παππάς: Πότε πήρατε την άδεια να μιλήσετε;


Βορίδης σε Χριστοδουλοπούλου: Στα κοκτέιλ Καρανίκα μιλάγατε για τις άδειες;

Όταν ο κ. Βορίδης ρώτησε τον κ. Παππά για την αναβολή της διάσκεψης του Συμβουλίου της Επικρατείας κι αν έχει προβληματιστεί η κυβέρνηση, παρενέβη η πρόεδρος της Επιτροπής Τασία Χριστοδουλοπούλου, λέγοντας πως η ερώτηση δεν έχει σχέση.

«Έχει σχέση με το διαγωνισμό και τη συνταγματικότητα», απάντησε ο Μάκης Βορίδης με την κ. Χριστοδουλοπούλου να επιμένει: «Tότε να συζητήσουμε και για τη συνάντηση με τους βουλευτές χθες στο Μαξίμου»

«Στα κοκτέιλ Καρανίκα μιλάγατε για τις άδειες;», ειρωνεύτηκε ο Μάκης Βορίδης, ενώ στη συζήτηση μπήκε και ο Ευάγγελος Βενιζέλος λέγοντας: «τραγούδαγε η Κουντουρά και ο Ζούραρις έπαιζε πιάνο».

«Αυτά που λέτε τα λέτε για εντυπώσεις», είπε η κα Χριστοδουλόπουλου.

«Θα ήθελα να κρατήσετε έστω για τα προσχήματα, την ουδετερότητα της προέδρου. Προτείνω να αλλάξουμε την διαδικασία να υποβάλλουν οι βουλευτές τα ερωτήματα εγγράφως και αν σας αρέσουν να τα κάνουμε», της απάντησε ο Μάκης Βορίδης