04 Οκτωβρίου 2016

ΤΡΩΝΕ ΣΚΑΜΠΙΛΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ! Δημοσκοπήσεις και... αυτογκόλ κλυδωνίζουν την κυβέρνηση -Ψάχνουν αντίδοτο με αλλαγή ατζέντας

Τεταμένη είναι η ατμόσφαιρα στον στενό πρωθυπουργικό πυρήνα το τελευταίο εικοσιτετράωρο.

Ο Αλέξης Τσίπρας, στη σκιά των κακών δημοσκοπικών μετρήσεων για την κυβέρνηση έρχεται αντιμέτωπος με τη σκληρή πραγματικότητα. Καλείται να διαχειριστεί ενδοκυβερνητικά προβλήματα και να διατηρήσει εσωκομματικές ισορροπίες σε μια συγκυρία που η κόπωση από τα ορθάνοικτα μέτωπα (οικονομία, τηλεοπτικές άδειες, προσφυγικό) είναι τεράστια.

Η εικόνα της κυβέρνησης πλήττεται, παραδέχονται οι πιο επικριτικές φωνές. Με αποκορύφωμα, την ανοχή στο να πέσουν χημικά στη συγκέντρωση των συνταξιούχων.

Καπνοί στο Μαξίμου
Στα υψηλά κλιμάκια της κυβέρνησης πάντως, έβγαζαν μαύρους… καπνούς και δεν έκρυβαν τη δυσαρέσκειά τους για τους «κακούς χειρισμούς».

Η ουσία,όπως λένε, είναι πως ήταν το τελευταίο πράγμα που χρειάζονταν στην παρούσα φάση «με τόσα ζητήματα ανοικτά», ενώ δεν πέρασαν ούτε δύο ημέρες από τη σκληρή αντιπαράθεση που είχε ο αναπληρωτής υπουργός προστασίας του Πολίτη με τον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την καταγγελία κακοποίησης ανήλικων προσφυγόπουλων

Αποδομούν τις δημοσκοπήσεις μετά και το «χαστούκι» της Αυγής
Με αιχμή τέλος, τη βαθιά απογοήτευση του εκλογικού σώματος - που αποτυπώθηκε και στη σε δημοσκοπήση της Αυγής- το Μαξίμου επιχειρεί επικοινωνιακή αντεπίθεση.

Για το λόγο αυτό, ανασύρουν στοιχεία από παλαιότερες μετρήσεις και σε μια προσπάθεια να τις αποδομήσουν θέτουν ζητήματα εγκυρότητας και αξιοπιστίας.Όσο για τη δημοσκόπηση του Σκάι, από το Μαξίμου σε εμφανή ειρωνικό τόνο σχολίαζαν ότι.."πέφτει πάντα μέσα".!