19 Οκτωβρίου 2016

Γιατί ο Φιλ Κόλινς θεωρεί τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ κ@θίκι;

Το θρυλικό «σκαθάρι» τον είχε σνομπάρει και ειρωνευτεί όταν ο ίδιος εξέφρασε τον θαυμασμό του

Για μία ιδιαίτερα δυσάρεστη συνάντηση που είχε πριν από 14 χρόνια με το αλλοτινό του είδωλο, τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ, μίλησε για πρώτη φορά σε πρόσφατη συνέντευξή του ο 65χρονος Φιλ Κόλινς, αποκαλύπτοντας ότι το θρυλικό «σκαθάρι» τον είχε σνομπάρει και ειρωνευτεί όταν ο ίδιος εξέφρασε τον θαυμασμό του.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε ένα πάρτι στο Ανάκτορο του Μπάκιγχαμ το 2002. Ο Κόλινς ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένος που θα συναντούσε τον ΜακΚάρτνεϊ, τον οποίο θεωρούσε έναν «από τους ήρωές του». Είχε μάλιστα φέρει μαζί του και ένα βιβλίο, για να ζητήσει από το διάσημο μέλος των Beatles να του το υπογράψει.

Ωστόσο, όταν έφτασε η μεγάλη στιγμή της βραδιάς, η γνωριμία ήταν μάλλον απογοητευτική.

«Ο ΜακΚάρτνεϊ με πλησίασε με την τότε σύζυγό του, Χέδερ Μιλς. Είχα φέρει μαζί μου την πρώτη έκδοση του βιβλίου "The Beatles", του συγγραφέα Χάντερ Ντέιβις και του είπα: "Γεια σου Πολ! Θα μπορούσες να υπογράψεις αυτό το βιβλίο για χάρη μου;"», εξήγησε ο 65χρονος στους Times.

H απάντηση όμως του «σκαθαριού» τον αιφνιδίασε, αφού ήταν άκρως ειρωνική, χωρίς μάλιστα να υπάρχει καμία δικαιολογία για αυτό. «Γύρισε στη γυναίκα του και είπε: "Αχ κοίτα, Χέδερ. Ο μικρούλης Φιλ μας είναι φαν των Beatles"».

Αυτή η απάντηση φαίνεται πως «τραυμάτισε» βαθιά τον εγωισμό του Κόλινς, που θυμάται να σκέφτεται εκείνη τη στιγμή για τον Πολ «Τι καθ...κι που είσαι!».

Μάλιστα, όπως ο ίδιος παραδέχεται, τα εχθρικά συναισθήματά του προς τον θρυλικό τραγουδιστή διατηρούνται μέχρι σήμερα. «Έχει ένα ύφος όταν σου μιλάει, σαν να σκέφτεται "ξέρω ότι νιώθεις αμήχανα επειδή είμαι ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ και ότι σου είναι δύσκολο να συζητήσεις φυσιολογικά μαζί μου"», λέει χαρακτηριστικά ο Κόλινς.