13 Οκτωβρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Η νέα ανατρεπτική μηχανή της BMW – Στέκεται μόνη της και είναι Interactive

Οσο η τεχνολογία κάνει βήματα εμπρός, τόσο θα προκύπτουν στην καθημερινότητα υλικά, τα οποία έχουν κάνει την εμφάνισή τους πρώτα στις ταινίες του Χόλιγουντ.
Η BMW με αφορμή τα γενέθλια των 100 χρόνων, παρουσίασε ένα νέο μοντέλο, πάνω στο οποίο δουλεύει και το οποίο δεν έχει καμία σχέση με ότι γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για τις μηχανές μεγάλου κυβισμού.


Η Motorrad Vision Next 100, θα είναι η πρώτη μηχανή, η οποία δεν θα απαιτεί από τον οδηγό να ακουμπά τα πόδια στο έδαφος για να στηρίζεται. Με τα ειδικά γυαλιά που θα συνοδεύουν μάλιστα τον κάτοχό της, θα υπάρχει Interactive σύνδεση μηχανής και αναβάτη.


Ο οδηγός με μια απλή κίνηση των ματιών πάνω, κάτω, δεξιά και αριστερά θα μπορεί να αλλάζει μενού χωρίς να αποσπά την προσοχή του από το δρόμο.

Οι άνθρωποι της BMW πιστεύουν ότι μόλις το μοντέλο θα είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει στους δρόμους, θα πρόκειται για ό,τι πιο ασφαλές έχει κυκλοφορήσει ποτέ στα δίκυκλα.

Η σταθερότητά της οφείλεται στο μπροστινό σύστημα, το οποίο χρησιμοποιεί η BMW ενώ ο Design Director της γερμανικής εταιρείας Εντγκαρ Χάινριχ ξεκαθάρισε πως δεν θα αφαιρεθούν όλα τα προνόμια από τον οδηγό της συγκεκριμένης μηχανής αφού δεν επιθυμούν να αφαιρέσουν την ελευθερία που προσφέρει η οδήγηση μιας μηχανής μεγάλου κυβισμού.