12 Οκτωβρίου 2016

Η Παλόμα Πικάσο πούλησε τους Πεταλιούς στην οικογένεια Δαυίδ και συγκεκριμένα στην κόρη του επιχειρηματία Νίκολα Πινέδο-Δαυίδ. Το νησί μέρος του συμπλέγματος Πεταλιοί πέρασε στα χέρια της κόρης του ισχυρού της Coca-Cola Γιώργου Δαυίδ και του συζύγου της, Κλεμέντε Πινέδο. Σύμφωνα με ρεπορτάζ σε ελλαδικές ιστοσελίδες αναφέρονται τα εξής: «Ουδείς γνωρίζει αν η μεταβίβαση έγινε σε κάποια εταιρεία ή σε φυσικό πρόσωπο, όμως -όπως αναφέρουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες- πίσω από τη νέα ιδιοκτησία βρίσκεται η Νίκολα Πινέδο-Δαυίδ και ο σύζυγός της Κλεμέντε Πινέδο». Η Νίκολα Δαυίδ είναι η μοναχοκόρη του επιτυχημένου επιχειρηματία Γιώργου Δαυίδ, το όνομα του οποίου έχει ταυτιστεί με επιχειρήσεις-μαμούθ, όπως είναι η Coca-Cola 3Ε. Η Νίκολα είναι αδελφή του Αναστάση και του Χάρη Δαυίδ και η μοναδική από την οικογένεια Δαυίδ που δεν ασχολείται με τις οικογενειακές επιχειρήσεις, έχοντας από μικρή σχετικά ηλικία τραβήξει διαφορετικό δρόμο στη ζωή της. Οι Πεταλιοί είναι θαλάσσιο σύμπλεγμα δέκα νησιών, που όπως χαρακτηριστικά αποκαλούνται «ελληνικές Μαλδίβες», καθώς διαθέτουν τιρκουάζ νερά, ακρογιαλιές με αμμουδιές, που παραπέμπουν σε τροπικούς "παραδείσους" ενώ σε κάποια εξ' αυτών πολλοί διάσημοι Έλληνες και ξένοι επιφανείς πολίτες και επιχειρηματίες έχουν ανεγείρει εντυπωσιακές βίλες. Φήμες αναφέρουν ότι η νέα ιδιοκτήτρια έχει στα σχέδιά της ένα μεγαλεπήβολο επενδυτικό project με ανέγερση πολυτελών κατοικιών που θα πουληθούν σε επιχειρηματίες και celebrities και κραταιούς jet setters, διεθνούς κλάσης... Άλλες φήμες ωστόσο αναφέρουν ότι εκεί πρόκειται να στηθούν τα γραφεία των επιχειρήσεων Δαυίδ, σενάριο όμως που φαντάζει αρκετά πιο απομακρυσμένο. Παράλληλα, όσοι ενεπλάκησαν στην αγοραπωλησία δεσμεύονται με αυστηρές ρήτρες εχεμύθειας και ως εκ τούτο δεν έχει γίνει εφικτό ακόμα τουλάχιστον να μαθευτεί το τίμημα της εν λόγω αγοραπωλησίας. Την ίδια ώρα πάντως, τεχνίτες κάθε ειδικότητας, επίσης δεσμευόμενοι με έγγραφο απόλυτης εχεμύθειας, βρίσκονται στον νησάκι των Πικάσο, προκειμένου να το μεταμορφώσουν σε επίγειο παράδεισο.

Η Παλόμα Πικάσο πούλησε τους Πεταλιούς στην οικογένεια Δαυίδ και συγκεκριμένα στην κόρη του επιχειρηματία Νίκολα Πινέδο-Δαυίδ. Το νησί μέρος του συμπλέγματος Πεταλιοί πέρασε στα χέρια της κόρης του ισχυρού της Coca-Cola Γιώργου Δαυίδ και του συζύγου της, Κλεμέντε Πινέδο.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ σε ελλαδικές ιστοσελίδες αναφέρονται τα εξής: «Ουδείς γνωρίζει αν η μεταβίβαση έγινε σε κάποια εταιρεία ή σε φυσικό πρόσωπο, όμως -όπως αναφέρουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες- πίσω από τη νέα ιδιοκτησία βρίσκεται η Νίκολα Πινέδο-Δαυίδ και ο σύζυγός της Κλεμέντε Πινέδο».


Η Νίκολα Δαυίδ είναι η μοναχοκόρη του επιτυχημένου επιχειρηματία Γιώργου Δαυίδ, το όνομα του οποίου έχει ταυτιστεί με επιχειρήσεις-μαμούθ, όπως είναι η Coca-Cola 3Ε. Η Νίκολα είναι αδελφή του Αναστάση και του Χάρη Δαυίδ και η μοναδική από την οικογένεια Δαυίδ που δεν ασχολείται με τις οικογενειακές επιχειρήσεις, έχοντας από μικρή σχετικά ηλικία τραβήξει διαφορετικό δρόμο στη ζωή της.

Οι Πεταλιοί είναι θαλάσσιο σύμπλεγμα δέκα νησιών, που όπως χαρακτηριστικά αποκαλούνται «ελληνικές Μαλδίβες», καθώς διαθέτουν τιρκουάζ νερά, ακρογιαλιές με αμμουδιές, που παραπέμπουν σε τροπικούς "παραδείσους" ενώ σε κάποια εξ' αυτών πολλοί διάσημοι Έλληνες και ξένοι επιφανείς πολίτες και επιχειρηματίες έχουν ανεγείρει εντυπωσιακές βίλες.


Φήμες αναφέρουν ότι η νέα ιδιοκτήτρια έχει στα σχέδιά της ένα μεγαλεπήβολο επενδυτικό project με ανέγερση πολυτελών κατοικιών που θα πουληθούν σε επιχειρηματίες και celebrities και κραταιούς jet setters, διεθνούς κλάσης...

Άλλες φήμες ωστόσο αναφέρουν ότι εκεί πρόκειται να στηθούν τα γραφεία των επιχειρήσεων Δαυίδ, σενάριο όμως που φαντάζει αρκετά πιο απομακρυσμένο.

Παράλληλα, όσοι ενεπλάκησαν στην αγοραπωλησία δεσμεύονται με αυστηρές ρήτρες εχεμύθειας και ως εκ τούτο δεν έχει γίνει εφικτό ακόμα τουλάχιστον να μαθευτεί το τίμημα της εν λόγω αγοραπωλησίας.

Την ίδια ώρα πάντως, τεχνίτες κάθε ειδικότητας, επίσης δεσμευόμενοι με έγγραφο απόλυτης εχεμύθειας, βρίσκονται στον νησάκι των Πικάσο, προκειμένου να το μεταμορφώσουν σε επίγειο παράδεισο.

http://www.newsit.com.cy/default.php?pname=Article&art_id=202814&catid=10