04 Οκτωβρίου 2016

ΦΩΤΟ-Γελάει το Twitter με τον αντεξουσιαστή και τη Γεροβασίλη που τον κάρφωσε

[Όταν είσαι μάχιμος αντεξουσιαστής δεν πας να δουλέψεις στο Μαξίμου ρε μάστορα!! Έλεος πια! Και που 'σαι μια χαρά δουλειά είχε πάλι στο κομματικό ραδιόφωνο όπου μπορούσε και ξεσήκωνε τους άλλους να κάνουν και καμιά απεργία όσο ήταν απλήρωτοι... ποιος ο λόγος να πάει στο Μαξίμου; Αλλά ήταν κι αυτός αντεξουσιαστής του κ@λου σαν τους κομμουνιστές της Εκάλης... εμείς να περνάμε καλά και να ταϊζουμε επαναστατικό σανό τα γίδια]

Νωρίτερα σήμερα γράψαμε για το θάνατο του Πέτρου Παπαθανασίου: Ο @Galaxyarchis του Twitter, των μπλογκς (γνωστός για το δικό του «Γαλαξιάρχης-Μάλλον Ακίνδυνος» αλλά και τη συμμετοχή του στο «ΠαραλληλοΓράφος») και του Radio Bubble.

Ήταν μαχητικός, ετοιμόλογος και γνωστός για την αντιεξουσιαστική ιδεολογία του.
Αυτό που δεν ήταν γνωστό -και φρόντισε να το γνωστοποιήσει σε όλους η Όλγα Γεροβασίλη- ήταν πως εδώ και ένα χρόνο, μετά τη μνημονιακή στροφή του ΣΥΡΙΖΑ, δούλευε στο γραφείο τύπου της Κυβέρνησης.

Κάποιοι αναρωτήθηκαν πώς ταίριαζε η ιδεολογία του με αυτήν της κυβέρνησης, άλλοι θεώρησαν πως θα έκανε προπαγάνδα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, οι περισσότεροι πάντως τα έβαλαν με την Γεροβασίλη.


.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


Δεν ξέρω αν ήταν σωστό αυτό που έκανε η Όλγα Γεροβασίλη, και -ακόμα περισσότερο- αν ο ίδιος ο νεκρός θα ήθελε να γίνουν έτσι τα πράγματα [ΔΕ:ΔΗΛ. Ο ΝΕΚΡΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΡΥΦΟ! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; ΝΤΡΕΠΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΥΝΑΙΣΘΑΝΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΑΛΛΟΝ].
«Ο διορισμός του Galaxyarchis περιελάμβανε την εκμετάλλευση brandname & μετά θάνατον από την Γεροβασίλη», γράφει ο @ketelapongo και συμπληρώνει: «Πρώτα ψωνίζεις μια αιχμηρή πένα "ευρείας αποδοχής" κι όταν πεθάνει θρηνολογείς για ψήφους...»
Δεν νομίζω πάντως ότι αμαυρώνεται η φήμη κανενός. Υπάρχουν περίοδοι που όσο και αντισυστημικός μπορεί να είναι κάποιος, χρειάζεται και να ζήσει. Επίσης ο Galaxyarchis δε χρησιμοποίησε ποτέ τη μεγάλη επιρροή που είχε στο Twitter για να στηρίξει το ένα ή το άλλο κόμμα [ΔΕ: ΕΔΩ ΚΛΑΙΜΕ ΓΟΕΡΑ!], και μάλιστα εδώ και 6 μήνες δεν έγραφε καν στον δημοφιλέστατο λογαριασμό του.

Άρης Δημοκίδης
http://www.lifo.gr/articles/mikropragmata/116441