04 Οκτωβρίου 2016

Βίντεο: Δεν ξανάγινε! Απίστευτα γκολ σε αγώνα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος U17 γυναικών!

Η Βενεζουέλα κέρδισε με 2-1 το Καμερούν για τον Β’ όμιλο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος U17 γυναικών, αλλά τα δύο γκολ που μπήκαν στο 93’ (1-1) και στο 94’ (2-1) είναι από τα highlights της χρονιάς

Αυτή την εποχή διεξάγεται στην Ιορδανία το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου U17 γυναικών, το οποίο ελάχιστα απασχολεί την κοινή γνώμη… Κι η αλήθεια είναι ότι πολύ δύσκολα θα βρει κανείς ουδέτερος κάτι το ενδιαφέρον για να ασχοληθεί με την συγκεκριμένη διοργάνωση.

Μόνο που αυτά που συνέβησαν στον αγώνα Βενεζουέλα – Καμερούν για τον Β’ όμιλο του τουρνουά θα τα ζήλευαν πολλοί ανδρικοί αγώνες.

Η Βενεζουέλα προηγήθηκε στο 23’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ της αρχηγούς της Ντέινα Καστεγιάνος και κρατούσε το προβάδισμα μέχρι το 93’.

Σε εκείνο το σημείο η Αλεξάντρα Τακούντα φάνηκε να κερδίζει τον τίτλο της «χρυσής αλλαγής» καθώς μετά από σέντρα της Ελοντί Μέθο πετάχτηκε και με εκπληκτικό τακουνάκι ισοφάρισε σε 1-1!

Ο πάγκος του Καμερούν πανηγύριζε, η Βενεζουέλα πήγε στη σέντρα και ενώ όλοι περίμεναν το τελευταίο σφύριγμα της λήξης η Καστελάνος μετά την πάσα σούταρε από τη μεσαία γραμμή κι έστειλε τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Οι Λατινοαμερικάνες ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς, οι Αφρικανές δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι ακριβώς είχε συμβεί…

Η μαγεία του ποδοσφαίρου σε γυναικεία εκτέλεση στο βίντεο που ακολουθεί!