05 Νοεμβρίου 2016

Ανασχηματισμός: Ιερώνυμος - Φίλης... 1-0! Πάρτυ στο Twitter με Φίλη αλλά και τα καινούργια φρούτα

Ο ανασχηματισμός έγινε και το Twitter δεν υπήρχε ούτε μία πιθανότητα να μείνει... στην απ' έξω! Έφη Αχτσιόγλου, Λυδία Κονιόρδου και Κώστας Ζουράρις "κλέβουν" την παράσταση.

Ηχηρά ονόματα μένουν εκτός κυβερνητικού σχήματος με το πιο τρανταχτό αυτό του Νίκου Φίλη ο οποίος δεν δέχθηκε την μετακίνησή του από το υπουργείο Παιδείας και έτσι έμεινε εκτός κυβέρνησης.

"Ιερός πόλεμος" λέγαμε και ξανά λέγαμε και φαίνεται πως αυτός δεν τελείωσε ποτέ, παρόλο που Νίκο Φίλης έσπευδε να ρίξει τους τόνους της αντιπαράθεσης με την Εκκλησία, την ώρα μάλιστα που ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος έκανε μάλλον το... αντίθετο.

Παράδειγμα η πρόσφατη συνέντευξή του, λίγες ημέρες πριν τον ανασχηματισμό, στην οποία χαρακτήριζε "προβληματικό" τον -πρώην πλέον- υπουργό Παιδείας...

Ανασχηματισμός: Ποιός είναι ο νέος υφυπουργός Παιδείας, Δημήτρης Μπαξεβανάκης

"Μήνυμα" είπαν πολλοί και για τους χρήστες του Twitter αυτό επιβεβαιώθηκε... Δείτε μερικά από τα σχόλια













































Μερικά από τα νέα ονόματα με υπουργικά καθήκοντα, έχουν καταφέρει να τραβήξουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας, όπως για παράδειγμα η νέα υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, η νέα υπουργός Πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου, αλλά και ο υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Ζουράρις.

Φυσικά στο Twitter γίνεται... μακελειό! Δείτε μερικές από τις χιλιάδες αναρτήσεις