22 Νοεμβρίου 2016

Ο προπάππος του Ντόναλντ Τραμπ εξορίστηκε το 1904 από τη Γερμανία!

Ο ερευνητής Ρόναλντ Πολ φέρνει στο φως στοιχεία που «αλλάζουν την ιστορία», όπως αναφέρει η Bild - Η μεγάλη περιπέτεια του Φρέντριχ Τραμπ και η γνωριμία του με την Ελίζαμπεθ που έφεραν στον κόσμο τον πατέρα τουν επόμενου πλανητάρχη, Φρεντ

Μία μεγάλη ανακάλυψη για τις «ρίζες» του επόμενου «πλανητάρχη» Ντόναλντ Τραμπ πραγματοποίησε ο ερευνητής-ιστορικός Ρόναλντ Πολ. Όπως υποστηρίζει ο ερευνητής, ο διάδοχος του Μπαράκ Ομπάμα στην προεδρία των ΗΠΑ, κατάγεται από τη Γερμανία και μάλιστα ο προπάππος του είχε εξοριστεί από την τότε αυτοκρατορία το 1904, διότι είχε φύγει στην Αμερική, δίχως να εκπληρώσει τα στρατιωτικά του καθήκοντα!

Ο Ρόναλντ Πολ πραγματοποίησε μεγάλη έρευνα στο κρατίδιο της Ρηνανίας-Παλατινής, όπου κατάφερε να βγάλει... λαγό! Όπως υποστηρίζει με έγγραφα που έβγαλε στη δημοσιότητα ο ιστορικός-ερευνητής, ο προπάππος του Ντόναλντ Τραμπ, Φρίντριχ Τραμπ, διατάχθηκε με βασιλικό διάταγμα του βασιλείου της Βαυαρίας, να εγκαταλείψει τη χώρα, αφού είχε επιστρέψει για να την επισκεφθεί. Ο προπάππος του νέου πλανητάρχη είχε μεταναστεύσει στις ΗΠΑ το 1885, «όμως το έκανε πριν εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και ως εκ τούτου κυρήχθηκε έκπτωτος και αυτοεξόριστος», δήλωσε ο ερευνητής.

Ο Φρίντριχ Τραμπ εγκατέλειψει τη Γερμανία σε ηλικία 16 ετών, με σκοπό να γίνει χρυσοθήρας. Τελικά ξεκίνησε να δουλεύει ως κουρέας. Ακολούθως, άγνωστο πως, άνοιξε εστιατόριο, μπαρ και έναν οίκο ανοχής, μέσω των οποίων κατάφερε να δημιουργήσει περιουσία. Το 1901 επέστρεψε στο Κάλσταντ, όπου είχε γεννηθεί και εκεί γνώρισε τη μετέπειτα σύζυγό του, Ελίζαμπεθ με την οποία μετακόμισε στη Νέα Υόρκη.

Δύο χρόνια αργότερα, η Ελίζαμπεθ ήθελε να επιστρέψει στη Γερμανία, όπως και έγινε. Τότε ξεκίνησε η περιπέτεια της εξορίας του. Η διαταγή εξορίας αναφερόταν στον «Αμερικανό πολίτη και επισκέπτη Φρίντριχ Τραμπ», να εγκαταλείψει τη χώρα μέχρι την 1η Μαΐου, ήτοι σε διάστημα 8 εβδομάδων!

Ο Φρίντριχ Τραμπ έστειλε επιστολή στον πρίγκιπα Λεοτπόλδο, προκειμένου να τον παρακαλέσει να μην τον απελάσει. Εκείνος, όμως, ήταν αμετακίνητος και ως εκ τούτου, το ζεύγος Τραμπ αναγκάστηκε να επιστρέψει στη Νέα Υόρκη και η ιστορία να πάρει το δρόμο της. Το διάστημα εκείνο, η Ελίζαμπεθ ήταν τριών μηνών έγκυος, έχοντας στην κοιλιά της τον πατέρα του Ντόναλντ Τραμπ, Φρεντ! Όπως ανέφερε η Bild, αυτά τα στοιχεία «αλλάζουν την ιστορία».