09 Νοεμβρίου 2016

Το ΚΕΦΟΜΕΠ δέσμευσε 35 εκατ. ευρώ από λογαριασμούς του Δημήτρη Μάρη

[Κυριάκο είδες γιατί δεν πρέπει να συναντιόμαστε με τέτοιους τύπους;]

Σύμφωνα με πληροφορίες δεσμεύτηκε από το ΚΕΦΟΜΕΠ ποσό ύψους 35 εκατομμυρίων ευρώ από Τραπεζικούς λογαριασμούς του ιδιοκτήτη της εταιρείας διαδικτυακού τζόγου Stoiximan Δημήτρη Μάρη.

Η δέσμευση του ποσού αυτού προφανώς έχει  να κάνει με την έρευνα για φοροδιαφυγή αντίστοιχου ποσού (35 εκατομμύρια ευρώ) που όπως έχει αποκαλυφθεί διενεργούν οι οικονομικοί εισαγγελείς τους τελευταίους μήνες σε εταιρείες και λογαριασμούς του Μάρη.

Δείτε τι ψάχνουν οι Οικονομικοί εισαγγελείς στην υπόθεση Μάρη, σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε πριν από δύο βδομάδες στο Θέμα

Εισαγγελείς ψάχνουν τα 35 «χαμένα» εκατομμύρια του Δημήτρη Μάρη

Μεγάλη υπόθεση φοροδιαφυγής, ύψους 35 εκατ. ευρώ, του επιχειρηματία Δημήτρη Μάρη ερευνάται από τους οικονομικούς εισαγγελείς και την Υπηρεσία Ερευνών και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων (ΥΕΔΔΕ), όπως είναι γνωστό το νέο ΣΔΟΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει δοθεί εισαγγελική παραγγελία να ερευνηθεί ο επιχειρηματίας που είναι ιδιοκτήτης ομίλου με στοιχηματικές και αθλητικές ιστοσελίδες (stoiximan.gr, sport24.gr, contra24.gr, oneman.gr, huffingtonpost.gr) και στο πλαίσιο αυτό εκδόθηκε εντολή ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του.

Η έρευνα είναι σε εξέλιξη και ξεκίνησε μετά από καταγγελία που έφτασε στα χέρια των εισαγγελέων Οικονομικού Εγκλήματος Παναγιώτη Αθανασίου και Γαληνού Μπρη.

Πρέπει να τονιστεί ότι η βασιμότητα της καταγγελίας δεν έχει τεκμηριωθεί ακόμη – άλλωστε αυτός είναι ο λόγος που ξεκίνησαν οι εισαγγελείς να ερευνούν τον κ. Δημήτρη Μάρη.

Προφανώς οι Αρχές έκριναν ότι η καταγγελία που περιλαμβάνει στοιχεία, ποσά, επωνυμίες εταιρειών και περιγράφει παράνομες πρακτικές αξίζει να διερευνηθεί σε βάθος.

Lykavitos.gr