28 Νοεμβρίου 2016

Κεγκέρογλου τρολάρει Τσίπρα: Ζητεί Πρωθυπουργικά Γραφεία σε Ηράκλειο, Χανιά και Ρέθυμνο

Την ειρωνεία επιστρατεύει ο Βασίλης Κεγκέρογλου, σε ερώτησή του προς τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο εγκαλεί αφενός μεν για την ίδρυση γραφείου πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη αφετέρου δε για την επιλογή του να συνεδριάσει το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, χλευάζει την πρακτική του πρωθυπουργού, σημειώνοντας δηκτικά ότι με το γραφείο πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη «ο λαός της Βορείου Ελλάδος αισθάνεται πλέον ότι επίκειται λύση των προβλημάτων του, μετά την αποτυχία του Προγράμματος Θεσσαλονίκης» και διερωτάται στο ίδιο πνεύμα εάν ο Αλέξης Τσίπρας προτίθεται να ιδρύσει αντίστοιχα γραφεία στο Ηράκλειο Κρήτης απευθύνοντάς του «έκκληση» για τη σύσταση ενός ακόμη στα Χανιά για να μην εγείρει αντιδράσεις λόγω της χιλιομετρικής απόστασης.

Ρωτάει, δε, παράλληλα εάν ο πρωθυπουργός σκοπεύει σε δεύτερη φάση να ιδρύσει Γραφείο στο Καπίστρι Λασιθίου «όπως επισημαίνει ο κ. Αντώνης Βγόντζας όπως και στο Δήμο Βιάννου απ’ όπου εκλέγονται οι 3 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ηρακλείου».

«Τα γραφεία Πρωθυπουργού στις πόλεις της Περιφέρειας θα χρησιμοποιούνται ως χώροι συνεδριάσεων των κομματικών οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ, όπως συμβαίνει με το Μέγαρο Μαξίμου στο οποίο συνεδριάζει σήμερα (28-11-2016) το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ», καταλήγει σκωπτικά ο Βασίλης Κεγκέρογλου.