27 Νοεμβρίου 2016

ΣΥΜΜΑΖΕΨΟΥ ΟΜΩΣ ΛΙΓΟ! Μηνύματα εντός και εκτός ΝΔ από τον Θεοδωρικάκο

Μας κάνει και υποδείξεις ο Γραμματέας της ΚΝΕ... είπαμε λίγη συστολή δεν βλάπτει όσο μαλ@κες κι αν είναι αυτοί στους οποίους αναφέρεται... δώσε τις συμβουλές σου για επικοινωνιακά θέματα (παπαριές δηλ.) και άσε τα εσωκομματικά για άλλους... χώρια που κανείς δεν αμφισβητεί Κυριάκο για να τσιτώνεται ο Τάκης...

«Βιώνουμε τη δεύτερη μεταπολίτευση» δηλώνει ο επικεφαλής Επικοινωνίας και Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΝΔ, Τάκης Θεοδωρικάκος, εκφράζοντας την ευχή να μη υποστεί η χώρα μας τις εθνικές απώλειες που οδήγησαν στην πρώτη.

«Η μόνη περίπτωση για να αποφύγουμε νέα μνημόνια είναι να αναλάβει τώρα πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης με μια ισχυρή μεταρρυθμιστική κυβέρνηση» τονίζει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στην Real News.

Σε ερώτηση για το «τι νέο πρεσβεύει ο Κυριάκος Μητσοτάκης», είπε ότι φέρνει τον ορθολογισμό, την κοινή λογική, το ρεαλισμό αλλά πάνω από όλα, την αλήθεια και την πραγματική ελπίδα» επισημαίνοντας ότι οι συγκεντρώσεις του προέδρου της ΝΔ δεν είναι συγκεντρώσεις χειροκροτητών.

Παράλληλα ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη στέλνει και ένα μήνυμα στο εσωτερικό της ΝΔ λέγοντας ότι «η αλαζονεία είναι έγκλημα» και τονίζει ότι «χωρίς τυμπανοκρουσίες οφείλουν όλοι στη ΝΔ να εργάζονται για το καλό των πολιτών και το συμφέρον της πατρίδας».